Trump se nezavděčí. A jde proti všem

21. 01. 2017 19:02:12
Elity hlásí - začal válku. Tím že žádnou válku vést nechce. Atomový kufřík prý v jeho ruce zaručeně znamená atomovou spoušť. Tím že válku nechce. Marxisté nezklamou, jejich logika je nad mé chápání. Reagan to též měl těžké, ale

nebyl sám, byla tu Margaret Thatcher, měl podporu od papeže, poté co byl zvolen a z Vatikánu ten proletář a potomek proletářů otevřeně hřímal proti komunistům, ano, tenkrát se v médiích také camralo protizápadně jako dnes, a disidenti byli jen potomci vykořisťovatelů, lid prý si socíku užíval, a mediální tabú že komunismus kritizuje jen nevzdělaná lůza padlo. A do toho Walesa.....také nepančovaný proletář.

Dnes je Trump sám proti všem. Elitám, ne lidem. A elity si ho řádně podávají. Sledoval jsem inauguraci, jeho proslov mírný a smířlivý, ale jak se dalo očekávat, z Německa bijí na poplach. Sigmar Gabriel, možný příští kancléř, se nechal slyšet že se EU musí proti Trumpovi posílit.

Jinde se straší tím že bude stavět na hranici zeď. Ta už tam je, jen jí bude zvyšovat a prodlužovat, přesně to co už Mexiko dělá na své hranici s Guatemalou. V EU mají lidé v tom guláš. Jednak Hispáncům se, s výjimkou Kubánců, azyl neuděluje. Čiili je tam nečeká ubytování, 3x denně teplé jídlo, obsluha, oblečení a kapesné. Čeká je jen makačka nebo návrat domů.

To je ovšem také problém, protože i zde platí zákon poptávky. Hispánci makají za menší peníz, a proto už platy nejsou to co bývaly. Čímž střední vrstva Američanů na to doplácí. Také do USA chodí buď Hispánci co nic moc neumí, a nebo vynikající lidé, třeba vynálezci, kteří doma nemají šance na financování, tak to uplatní v USA. To ničí obě strany, pak je průmysl více v USA, a hrne se to tam.

Mexiko ale také filtruje, přes to se valí lidé ze Střední a Jižní Ameriky, a ti co mají vzdělání, zůstávají, znám jich háfo, poslední dobou jsou to většinou Venezolánci, zde se uchytili tak že by se jim o tom v USA nesnilo. Na to co vydělávají v dolarech nekoukejte, za méně dolarů zde si toho více pořídíte. A ti co nic neumí, těch se rádi zbaví, odprejskněte do USA.

Také jsou na hranicích hordy černochů z Haiti, Obama jim slíbil azyl, což znamená i peněžitou podporu, ale la migra je nepustila dovnitř. Obama neobama. Toť další uvedení na správnou míru o tom co prezident zmůže a co ne. Na to jsou zákony, a prezidenta se neptají. Za Obamy šoupli zpět 3 miliony lidí, 2 miliony se vrátil domů protože v USA nenašli práci.

Ale co bude s Evropou? Ve španělském tisku hysterizují, nejdříve hrozili tím že Trump je zavleče do války. Teď hrozí že válčit nehodlá. Že nechá Evropu ve štychu. A doposud mi nejde na rozum, jak bohatá, vyspělá, přelidněná Evropa, s více než 500 miliony lidí chce od 300 milionové země aby je stále chránila, a do novin napíšou že nynější americký president je jako nedospělé mimino, nevzdělanec a blb. A ti chytří Evropaně se stále budou domahat jeho pomoci. To už je debilnost a zoufalost.

Autor: Milan Radek | sobota 21.1.2017 19:02 | karma článku: 40.71 | přečteno: 1372x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 21 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.56 | Přečteno: 274 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.52 | Přečteno: 474 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.19 | Přečteno: 114 | Diskuse
Počet článků 722 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1605
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...