Pedofilové z Číny patří k těm nejodpornějším - čili nedráždit

Jsou prý dobře organizovaní a všehoschopní.. A vyrábí je čínský režim svým drsným postupem k pedofilii, čímž napomahá k jejich odpornému jednání. A jestli si myslíte že jsem se zbláznil, tak nečtete ten správný tisk.

Idnes napsalo že Čína si tak nějak sama vyrábí své džihadisty, protože porušuje lidská práva muslimů. O tom sice vím prd, protože tam jsem ještě nebyl. Ale to je jako říct že pedofily vyrábí společnost protože se na ně dívá skrz prsty a dokonce je trestá. I oni přece mají své srdéčko.

Ale je mi stále záhadou že Británie, ač možná se Švédskem nejvstřícnější země k muslimům, tak vyrábí džihadisty též. A teď tápu, džihadisty vyrábí vláda neob režim který je drží u huby, nebo režim který je až nepříčetně vstřícný? To zatím mainstream neobjasnil, ale stále doufám že se to dozvím. 

I Německo už není země nácků, ale hodných lidí kteří mají porozumnění pro každého migranta. A jsou tak vstřícní, že českým náckům se z toho točí hlava. A také z Německa odchází džihadisté bojovat za svoji víru, někdy i němečtí konvertité. Sice Němci potřebují tu vstřícnost trochu více vypilovat aby byla už konečně naprosto bez chyby. A já vím že to dokážou, Němci jsou puntíčkáři. 

Zde video kde uprchlík sice asi je vděčný, ale služka nepřišla na ubytovnu, prý bylo nějaké volno, a tak mají na ubytovně nepořádek, ale doufá, a já vím že ne marně, že se služka objeví a napraví to. 

Chlapec se spravedlivě rozčiluje že přece už nežije v rozvojové zemi ale v Německu, tak kde je ten pořádek. Zatím je slušný a dožaduje se spravedlnosti, a doufám že ji dostane nebo se zradikalizuje.

ZDROJ

Autor: Milan Zavala | úterý 9.5.2017 23:20 | karma článku: 38,35 | přečteno: 1470x