Pokud Němcům vyvlastní byt pro uprchlíky, zůstane jim zlato za to

Zatímco neposlušným státům V4 vyhrožují soudem pokud si nevezmou k sobě migranty, o kterých velký politik Schulz prohlásil že mají cenu zlata, tak leckde už si s tím pokladem neví rady. Po Itálii přichází s nápadem vyvlastňování

prázdných bytů také v Německu. To že je to něčí majetek, na který má občan právo zakotvené v ústavě, to musí stranou. Máme tu humanitární krizi. Přichází stále více lidí s vidinou lepšího života, a teď kam s nimi. Ta chátra z východu je nechce brát a nikdo se k nim také nehrne, jelikož jsou lakomí.

Hamburg  (zdroj)

Senát v Hamburgu začal vyvlastňovat prázdné byty a nastěhují do nich potřebné. (Zatím jen 6 bytů, ale také ještě není po volbách). Co si o tom myslí majitel, není podstatné. Je tu humanitární krize, vlastnická práva stranou, takže nášupem vlastník zaplatí za úpravy bytu, aby to bylo pro nové bydlící cimprlich. Ale nepřijdou majitelé zkrátka, jak správně řekl politik světového formátu Schulz, migranti mají cenu zlata, a to zlato majitelům v jejich bytech zůstane, to jim nevezmou.

A zde vidíte jak jsou Němci stále krok napřed, jim se Češi nemohou rovnat. Nevadí jim vyvlastňování, jsou uvědomělí a ukáznění, když vláda řekne dejte sem vaše byty, stejně tam nikdo nebydlí, tak je prostě odevzdají pro veřejné blaho. Jen Češi by remcali a chtěli by pak možná i volit nějakou jinou vládu. 

Zato uvědomělí Němci nikoliv,  Merkel je stále populární, i ten Schulz se do vlády dostane. A EU bude dělat pořádek, Německo s Francií se postará aby všichni drželi krok. Žádné individualistické vylomeniny.  EU bude jednotná.

Bože, jakou já jsem míval radost když Česko se stalo členem EU. To bylo vrácení se k Západu. Dnes EU mašíruje opačným směrem.

 

Autor: Milan Zavala | úterý 16.5.2017 21:40 | karma článku: 45,22 | přečteno: 3930x
  • Další články autora
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik