Zrádci byli a budou, ale dnes nám v EU vládnou skoro výhradně oni

Píše se o nich i v bibli. Ale jsou to zrádci mezi ostatními, dnes je přehršle ostatních a samý zrádce. Málokdo má na to jít proti. Brity naštvou ti co prozradí jméno mrtvého vraha, ostrakizují vlastence, a přitvrzují proti těm

co o tom mluví, nešetří se úsilím aby se nepřátelská ideologie postavila do toho nejlepřího světla, jakoby se třeba v Británii za WW2 stále psali že je třeba zvát Němce do vlasti, ne všichni jsou náckové, a ne všichni náckové jsou zločinci, zrovna jako za Lenina a Stalina někteří tvrdili totéž o bolševicích, ne všichni byli špatní, to jen Stalin se zbláznil, a i tak to byl hodnej strejda, jen to trochu přehnal.

Ale byla tu studená válka, a přece jen se mluvilo i naopak, vlády si uvědomovaly že SSSR byla hrozba, o komunismu se veřejně psalo jako o zlu, a nebyly na to paragrafy, ani cenzura. Do USA, když byl někdo komunista, tak neměl velké šance se tam dostat, a pokud ano, tak ho setsakra hlídali. To je opatrnost, a ta je poslední dobou brána coby xenofobie, náckovství nebo fašismus. 

Já a každý jiný víme že drtivá většina lidí nejsou zloději, ale domovy si zamykáme, protože se nějací přece jenom najdou. Když je někdo recidivista, tak normální člověk si ho nevezme do podnájmu, i kdyby mu tvrdili že nesmí diskriminovat. Domů si pozvete známé nebo sousedy, ale potetovaného zamračeného nebo zhuleného souseda asi těžko, inu, diskriminujeme,  ani Obama nepojede do Británie, sichr je sichr.  ZDE

Ale v národním měřítku takovéto opatrnictví už začíná být trestné, budou pokuty a různé sankce za nebrání muslimských migrantů, tudíž přestaneme být normálně opatrní a budeme solidární, protože i teroristické útoky musí být všude, jinak je to xenofobie. Když soused přestane zamykat barák a nechá i otevřená okna, čas od času mu tam někdo vleze, je namístě udělat totéž aby se neřeklo že nejsem solidární.

Vždy byli mezi námi zrádci, ale dnes nám zrádci vládnou. Taková rozšířená velkozrada je v naší historii poprvé.  V nedávné historii i Daladier otočil, pozdě i pro něj, skončil v Buchenwaldu, dobře mu tak za jeho naivitu kterou si president dovolit nesmí. I Chamberlain si možná chtěl zpožděně dát pár facek, ale dnes je zrada obdivována, ceněna nad zlato.

Ale my se nedáme, nedáme, radši to zbouráme, jen bude v ulicích vojsko v plné zbroji, prst na spoušti samopalu, sem tam i tank,  ale ...... islám je mír.  Toto je asi turistická atrakce, naposled jsem viděl tolika vojska na ulicích v Praze 1968, akorát jich tolik nepochodovalo se samopalem v ruce.  ZDE S FOTKAMA   armáda v pohotovosti - 1 000 vojáků jen v Londýně, protože jeden ubožák se odpálil, kdyby to nebyla tragedie, tak by se člověk rozsypal smíchy.

Pamatujte - budou volby, promyslete si komu dáte hlas. Vím že v politicích si lze těžko vybírat, ale aspoň někoho kdo bude třeba krást, ale nebude, když už to jinak nejde, škodit.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 25.5.2017 0:12 | karma článku: 42,32 | přečteno: 1807x
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik