Mizera Trump a elity které sice nevěří v to co hlásají, ale sype to do koryt

Trump nechce dávat Sv. Petrovi miliardy do kasičky aby to pak vybral někdo jiný a svatý utřel svatozář. Zato elity si zvykly že lidé zaplatí za nové kotle kde budou pálit škodliviny, fabriky budou ze svého šetřit ovzduší, ale 

budou platit daně za znečišťování. Některé se proto přesunuli do Asie, kde znečišťují jedna radost. Ale i Čína s tím začíná pomalu něco dělat. To není špatné, naopak, kdo by to rád čuchal a měl z toho dobrovolně potíže. 

Jde o to že si na tom hodně tzv.expertů a hlavně aktivistů mastí kapsy, a prdlajs dělají. A ty prachy co se vytahají z kapes daňového poplatníka skončí neznámo kde. Zato se kácí Amazonie a to fofrem, sází tam sojové fazole na etanol. Nic proti, ale za ty nepředstavitelně obrovské prachy které se každým rokem vyberou na oteplování, tak už mohli zavlažit nejen celou Sonorskou poušť, ale za ty leta už mohli zavést zavlažováni do velké části Sahary, kde by mohli tu soju pěstovat, čímž by Africe opravdu pomohli, místo té "pomoci".Prachy na to jsou, ale ne vůle dělat to co ekologisté kážou. Jde pouze o největší zlodějnu století.

A teď ten drzoun Trump jim nechce na to přispět, oni už to měli tak pěkně rozpracované. Kšeft s dotacemi utěšeně sype, a sprosťákTrump řekne zeleným zlodějům, kterým je ekologie ukradena, dost pánové, aspoň od nás už nic nedostanete. Blbněte za své. I když to není za jejich, vytahají to lidem z kapes. Ty dotace nejsou zrovna zadarmo. 

Takže štvanice na Trumpa bude pokračovat ještě silněji, když psovi berete kost tak kouše, a zkuste odhánět prasata od koryta. Nejsem pro znečišťování, naopak, ale vidím že normální fabrika, i ta co neznečišťuje musí platti výpalné a pak musí zavést různá opatření, většinou za své, a pokud dostanou dotaci, tak ji obratem draze zaplatí. Šikanují se občané, i zde v Mexiku a když se ozvou experti, tak jim zavírají huby, protože jim vědecky dokazují že buzerace je jen buzerace, a nic neřeší. Tak aspoň toho budou Američané, doufám, ušetřeni. 

Rád bych aby se proti znečišťování něco dělalo, ale jak z toho budou kapat miliardy do něčích kapes, tak z toho nic dobrého nevzejde. Musí se na to jinak.

ODKAZ

Autor: Milan Zavala | pátek 2.6.2017 0:46 | karma článku: 40,14 | přečteno: 1443x