Milan Radek

Co se zase stane po nynějším londýnském útoku, který nemá nic společného s ničím

4. 06. 2017 2:16:16
Člověk nemusí být Sybila, aby to uhádl. Policie už o nich věděla. Sledovali je. Mladíci byli radikalizováni. Uvažovalo se o vyhoštění pokud jsou to migranti, nebo je jen blízce sledovali pokud mají britské občanství. Po každém

útoku na nás zase šijou další habaďůru, kde islám nemá nic společného s islámem. Nejde ani o ty útoky, možná chlapci nechtějí zabít moc lidí, stačí jednoho a mají zaručenou věčnou soulož v ráji. Máme štěstí že to v muslimském ráji neodměňují po kusu, to by to dělali nějak chytřeji.

Ale to nebezpečí je to co přijde potom. Nesmíme se znepokojovat, neházet je do jednoho pytle, a ještě více se semkneme, a budeme brát migranty ještě více aby tito chlapci kteří islámu vůbec nerozumí věděli že nás neporazí.

Ne snad že by elity měli na srdci muslimské migranty, ti jsou jim u šosu a my jsme jim za blbce. Zubožení hladoví svalnatci se smartphony a ve značkovém oblečení si stále budou platit tisíce za cestou do dávkokracií, a bude se to vydávat za humanismus. Dotace z EU na to budou, a kdoví jestli je to jen korupce a připodělanost. Možná je za tím ještě něco hnusnějšího.

Takže Zeman se ještě diplomaticky držel na uzdě když mluvil o tom že migrantská krize je důsledek zbabělosti, ono je to horší. A zase se semkneme, hlavy států vysloví soustrast, a bude se jednat. Více Evropy, více semknutí, a konečně se bude ještě více tlačit na spravedlivé přerozdělování migrantů, a pak už bude věčný mír.

Polsko nebo Maďarsko se ubrání, Sobotka a jiní budou řečnit, ale skutek utek. Je Ramadan, a když člověk nejí a nepije tak je nevrlý, zvláště když ti okolo klidně baští a pijou. Jak hoši kteří si myslí že jsou muslimové, ale elity ví že islámu nerozumí vždy říkají, tohle je jen začátek. Časem jich bude mnoho, a nás méně.

Odkaz

RADY LIDEM - utečte, schovejte se a zabarikádujte se, vypněte telefon, a když už to nebude nebezpečné, volejte policii.

Autor: Milan Radek | karma: 44.82 | přečteno: 3272 ×
Poslední články autora