Co bude v ještě více semknuté Evropě po útoku? Cenzura a útoky na cizí státy

Theresa May která byla útokem zaskočena, ve čtvrtek jsou volby, neví kudy kam. Navrhuje kontrolu kyberprostoru, jinými slovy cenzuru, a útoky v Sýrii a Iráku kde o naši pomoc moc nestojí, jsme okupanti, toto není WW2, a my jsme

stále cizí těleso na hřišti. Do jejich zemí šroubujeme naše představy o štěstí, svobodě a demokracii a nechápeme že nejsme pupek světa. Nerespektujeme jinakost, chceme vše nacpat do naší přihrádky. Co je momentálně dobré pro nás a elity, musí šmakovat všem. ZATÍMCO MY EXPORTUJEME DEMOKRACII A SVOBODU, TAK TU NAŠÍ SI ČASEM NECHÁME ROZBÍT NA CIMPRCAMPR.

Co se děje a bude dít ve státech kde už jsou početné menšiny muslimů, víme, ale nemůžeme s tím nic dělat. Dojde časem buď ke krvavému konfliktu nebo k islamizaci, ale s tím Česko nehne. Co ale jde je se semknout ve V4, a společně se ubránit, problémy nezmizí, ale aspoň jednoho problému se tyto země mohou vyvarovat, bude aspoň klídek. 

Chápu že Německo je pro mnohé vzor, hospodářsky jsou na tom lépe, ale také se nesmí zapomínat že z Německa ale i z Francie vzešly ideologie které měly spasit svět, a vždy měly za následek miliony mrtvých. Frantíci začali se svou revolucí, a dodnes ji cynicky oslavují, nevím jestli v Rusku oslavují VŘSR, ale bylo by to stejné. Komunismus přišel z Německa, zahnízdil se v Rusku, tam se ho zbavili, a EU s ním koketuje. 

USA a Británie byly pro nás vždy garantem demokracie a svobody, škoda že si to Britové trochu poťapkávají, ale držím jim palce. Dnes Francie a Německo, národy to početné tudíž vlivné, žádným garantem nejsou. Už zase blbnou s idelogií, dnes je to multikulti, Nefunguje to, ne s islámem, ale kupředu multi, zpátky ni krok, nepřiznáme že jsme se mýlili, to radši skončíme v bunkru pod kancléřstvím, a vy si poraďte jak můžete. 

Stále je tu podvědomí že nás zase spasí USA, ale dnes je ten konflikt jiný, nepřítel nemá uniformy, vypadá normálně, ze dne na den zaútočí, a cenzura tomu nezabrání. Domluvit se dá i bez webu, nejsou to jen útoky co nás ohrožuje, ale ústupky,  muslimové mají volební právo, a budou se ozývat i jinak. 

Takže jen čekám na výsledek voleb v Česku, tam rozhodnete o vašem osudu, spásu odjinud nehledejte. Na Blanické rytíře není spoleh.

I politicky korektní The Guardian se ozval proti cenzuře webu, je to nový fenomén, a terorismus a konflikty tu byly i před webem, mělo by se to dělat jinak, ale nikomu se do toho nechce.

Autor: Milan Zavala | pondělí 5.6.2017 0:23 | karma článku: 41,48 | přečteno: 1906x
  • Další články autora
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik