Milan Radek

CNN napodobuje Goebbelse, zatím nemotorně, výroba muslimů stojících na naší straně

6. 06. 2017 0:05:36
byla odhalena. Sehnali asi jen tak šest dobrovolniků, a dirigovali" protest". Takto naposled pracovali bolševici a národní socialisté, akorát to dělali diskrétněji, tohle je fušeřina, dělat to na ulici kde je někdo natočí.

Už je jako za totáče, akorát že tenkrát to skoro nikdo nežral, dnes se teprve lidé na Západě začínají dozvídat jak je média podvádí. Nestydatě lžou, a když svět se netočí podle jejich režie, zrežírují realitu podle svého scénáře.

ZDE, v celé své kráse, PODVOD JAK HROM, ale dnes ve světě globální komunikace se takové věci dostanou na veřejnost, a pouze profláknutý bulvár je otiskne, seriozní plátky nevidí neslyší.. Nemusíte umět anglicky, stačí vidět záběry a pustit video, slov není třeba. Takto nestydatě neprofesionální chování, to by člověk čekal od národních socialistů nebo bolševiků. Ale dnešní novináři mají k nim hodne blízko.

Doufám že autority které honí po webu fake news, pokutují a ruší účty, tak napaří CNN velmi vysokou pokutu, načapali je přímo na hruškách.. Když už machrují podle Goebbelse, tak by se měli naučit jak to dělat diskrétněji, jako on.

Nejsem sice Sybila ani Nostradamus, ale sakra, já bych mohl od hodiny hádat z křišťálové koule, v předminuém článku jsem psal že až se dozvíme kdo jsou teroristé, se také dozvíme že už o nich věděli ale prdlajs dělali. Že se prohlásí že muslimové teroristické útoky odsuzují, a helemese, museli si ty protestující vyrobit. A taky že jo. ZDE

Autor: Milan Radek | karma: 42.45 | přečteno: 2448 ×
Poslední články autora