Uctivý služebníček Macron poslušně hlásí že už těm neposlušným državám vynadal

Mutti mu přece jasně řekla že má těm vidlákům odvedle vynadat, aby už začali poslouchat, a on bez odmluv splnil rozkaz. Mutti přece nebude na vlastní ústa říkat to co může říkat on za ní. Marine Le Pen měla pravdu že ve Francii

bude vládnout žena, buď ona - Marine nebo Angela. A Angela to ve Francii vyhrála, to teprve Francouzům docvakne, Hollande se stal nesmírně nepopulárním a totéž čeká Macrona. Ten poslušně lítá po EU jak hadr na holi a práská bičem zatímco šéfka se může společensky usmívat a potřásat rukama.

Služebníček Macron si třepe pysk a dělá si zlou krev, už se ozval že V4 jsou cyničtí zrádci. A občas se najdou čecháčci, ano, s malým č, kteří ještě se staví za cizí mocnosti které mají ostatní za svůj majetek kde budou oni rozhodovat co mají dělat a co ne. Brexit elitám nenapověděl nic. 

A tak čecháčkům chci ukázat že zrádci jsou všude, slaboši také, kteří se uvolí, aniž by museli, dělat větší zemi poskoka, kterým pak i ten větši čokl opovrhuje. Slouha nikdy nebude oceňen, sluha jen slouží, a když už není k potřebě, je odkopnut. 

To si doufám uvědomí i naši politici, a hlavně ti co se do té politiky derou. Jsme malý stát, a už jsme přišli na to že rozbití R-U, které nebylo to pravé ořechové - a to říkám já, můj obdivovaný děda byl legionářem v Itálii a velký vlastenec - ale rozkouskovaná Evropa bylo podhoubí WW2, kromě jiného. V4, možná i V5 je naše jediná možnost jak se ubránit IV. Reichu. 

Jdou na to dnes z opačné strany, také s krásnými ideály, ale normálnímu člověku musí být jasné že to bude mít také nekalé následky. Francie už má skoro 2 roky vyjímečný stav, a rádi by se svých hostů zbavili, ale až by platil vyjímečný stav všude, nic by se nezlepšilo, naopak. A také - kdo to bude věčně platit? Politikům počty moc nikdy nešly. 

A ten krásný návrh aby platy v Česku byly úměrné těm německým nebo francouzským, to není pro naše dobro. Ale to je jiná kapitola, a jsou povolanější aby o tom napsali.

Zdroj

Autor: Milan Zavala | pátek 23.6.2017 18:10 | karma článku: 43,58 | přečteno: 2757x
  • Další články autora
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik