Milan Radek

Není gay jako gay, musí být uvědoměle antisemitský a propalestinský

27. 06. 2017 0:11:59
Dnes se antisemitismu říká propalestinský aktivismus. V Chicagu Izraelky přišly podpořit hnutí LGBT, ale ouha! Měly na duhových vlajkách Davidovo hvězdu což by mohlo podráždit palestinské lesby a pokrokové sily, tudíž je vyhodily

ze šmajchparády. Nevím jak si aktivisté představují že to chodí v muslimských zemích, že kdokoliv kdo je protizápadního smýšlení bude také podporovat LGBT a žít tak jak si to kavárenští marxisté představují.

Palestina práva LGBT neuznává a trestá gaye. Pouze ve West bank - západní břeh, to je palestinské území pod kontrolou právě Izraele, tam svá práva mají. A proto pořadatelé Dyke (lesba) march vyhostily izraelské lesby, které přišly podpořit práva všech homosexuálů, sice trochu exhibionisticky, ale budiž. Ale budiž to lekce i pro ty naivní Izraelky.

Rozhodně ne všichni homosexuálové chodí na pochody hrdosti, nevím sice proč bych já měl být hrdý že jsem hetero, nebo někdo kdo je homo, a také si myslím že ne všichni kdo se těchto šmajchlparád zůčastní jsou homo. Ale opravdu doufám že homosexuálové aspoň většinově si už uvědomili že LGTB aktivisté za ně nekopou. A že by jim klidně připravili osud jako ve většině islámských zemí - od šikany a pronásledování po trest smrti.

Pokud si homosexuálové váží svého práva na existenci bez trestu za svoji orientaci, tak by měli tyto aktivisty ignorovat, a hlavně - měli by podporovat Západ, ne islamizaci, nedělat vítače jen proto že si naivně myslí že VŠECHNY menšiny jsou bratři a sestry, a uvědomit si že to co si na Západě vybojovali nemusí vydržet.

Aktivisté LGTB už dávno hájí své vlastní zájmy, které jsou vše jen ne podpora lidí s jinou sexuální orientací.

zdroje:

Dailymail Foxnews Newsweek Wikipedia

Odkazy jsou z neškodného mainstreamu, žádný pochybný zdroj z Putinovo dílny, takže si bdělí soudruzi tentokrát mohou odpustit námahu nahlásit můj blog.

Autor: Milan Radek | karma: 40.35 | přečteno: 1703 ×
Poslední články autora