Místo kňourání o příjímání migrantů z Itálie by italská vláda měla vzít do ruky kalkulačku

Údajně utíkají před válkou, hlavně ze Sýrie, ale tam černoši nežijí, a ti ostatní rozhodně neutíkají před hladomorem, už proto že vyhládlý člověk vypadá jinak. Ale ani před bídou, a dá se to spočítat. Opravdu chudá africká 

rodina vydělává cca 1 dolar denně. Pravda, dá se za to v Africe  koupit více, ale zde jde o cestu do EU. Ta stojí pár tisíc, prý v průměru asi 10 000 dolarů, ale řekněme že se to dá pořídit levněji, za polovic. Tak si to spočítejme. 

Chudá rodina si řekne že si utáhne opasek a bude žit za půlčík, a řekněme že sebou hodí i v neděli. Tak za takových 27 let na to synovi našetří. Ale je tu ještě iphone a oblečení, tak za trochu více let. Těžko prodají nějaké nemovitosti když tito chudáci žádné nemají. Také zaráží ty oficiální fotky kde uprchlíci vůbec nevypadají podvyživeně. 

Můžete namítnout že se rodina dá na brethariánství a nebudou jíst vůbec, tak na tu cestu mají tak za 15 let. A už vůbec to nejsou  chudáci z vybombardovaných měst, kteří údajně prodali svůj rozšmelcovaný barák, protože myslíte že trosky jdou na dračku,  prodáte je obratem ruky, hlavně v takovém bezpečném místě?

Takže KDO se plaví do Itálie a PROČ? Raději si odpovězte sami. Pracanti kteří budou Evropanům vydělávat na penze asi ne. Z války zmítaných zemí asi také ne, takoví nejsou vybíraví. Ale asi na tom v EU někdo vydělává nekřesťanské, ba i nemuslimské balíky peněz. Jinak nejde vysvětlit tu snahu do EU brát lidi o kterých si snad ani elity nemůžou myslet že to jsou uprchlíci kteří utíkají z nebezpečí a rodiny nechají doma.

A tak se musí zase a znova zaútočit na city, a ukázat jak se chudáci ve Středomoří topí, protože si ostatní země nechtějí uprchlíky přerozdělit. 

Natočí to stylem mainstreamu, který jediný nelže a nemanipuluje jako alternativní média Putinem ovládané. 

A ještě připomínka, skoro miliarda lidí žije v extrémní chudobě. Vzít je do bohaté přelidněné Evropy nejen nic nevyřeší, ale tu Evropu to ekonomicky zničí, aniž by se Africe nebo Asii nějak pomohlo. A kdo pak bude pomahat i té Evropě? Afrika?

Autor: Milan Zavala | pondělí 3.7.2017 1:45 | karma článku: 43,30 | přečteno: 2734x