Milan Radek

Kam liknavý boj proti nelegální migraci do Evropy časem vyžene původní obyvatelstvo

4. 08. 2017 17:07:45
Kdyby pustili několik milionů najednou, byla by to rychlá katastrofa, musí se to dělat pozvolně, tak milonek dva ročně, za 10 let to bude pouze 10 - 20 milionů, takže k výměně lidu dojde pozvolně, k islamizaci aniž bysme si všimli

časem bude lid buď konvertovat nebo se odsune. Jako za socíku, někdo si na tu šedivou klec zvyknul, jiný čekal na to až to vyhnije, a nebo přešel k třídnímu nepřiteli.

Ale v budoucnu i ten socík bude zlatý. Ne že by bolševik nezničil naše hospodářství, špičkový průmysl, atd. To vše se ale dá zrenovovat, i když to trvá pár generací, ono se snadno boří a těžko staví. Ale jde dát zpátečku, v Česku pomalu, ale přece.

Konvertité vždy bývali důslednější, jak se říká, poturčenec horší Turka, a ze začátku ten nový pozvolný bordel kde už zpátečka nebude možná, bude vypadat asi takto:

Těch pár tisíc migrantů v Česku zvládnem, Brusel na ně přispívá, a to co dostávají stejně utratí u nás tak co. Jinde je to horší.

No, je s nima trochu problém ale i našinci umí být zlí a agresívní. Oni trochu více, ale to je jen odpověď na naše zapšklé xenofobní chování.

Oni jsou xenofobní ale to je jejich kultura, každý je nějaký, my také nejsme andělé. Křižácké výpravy, kolonialismus, inkvizice, světové války..... my také páchali zvěrstva.

Je to s nima těžké, ale Řím se také nepostavil za den, to bude pár generací trvat než se přizpůsobí. A zatím kdo se bude pomalu přizpůsobovat budou tzv. původní Evropané. Bude to snažší než si koledovat o problémy.

On ten islám není špatný, to jen někdo si ho špatně vykládá, ale časem se to změní. Vepřové a lihoviny jsou škodlivé, tak o nic nepřijdeme, naopak, budeme zdravější.

Ženy jsou na tom dnes lépe, aspoň už nemusí do práce jako dříve, a jsou v pohodě, nikdo je už neočumuje, na slunci se aspoň nespálí, a nemají problém co na sebe, ušetří za kadeřnici. Jsme tím sice trochu chudší, ale Alláhovi milejší.

Nu co, homosexualita je zakázaná, sice bývala tolerována, ale neříkejte mi že se vám ty šmajchlparády líbily. Trochu je potrestat neškodí, je to zákon.....

Párkrát denně se pomodlit nikoho nezabije, člověk přece nesmí jen žrát a smilnit, trochu rozjímání každého jen povznese. A v pátek do mešity? Aspoň jde člověk mezi lidi, lepší než do hospody.

Víte že Rusko nabízí pozemky na Sibiři zadarmo? Prej aby jim to neschlamstla Čína Rusů je málo na tak velkoku zem, a radši berou nás, ale jen původní Evropany, to víte, Rusáci jsou rasisti. Ale ona ta Sibiř není kusl ledu, je tam úrodná půda, voda, lesy, nerostné bohatství......a Němci už tam zakládají vesnice a města, co tak to zkusit? Amerika už nebere, tak co takhle na východ od ráje?

Prej se na Sibiři našincům z Evropy daří, je tam spousta místa, nikde nikdo, kam se hrabe Kanada, Sibiř je daleko větší a více možnosti. Ta bude s náma Evropanama zanedlouho bohatší než USA. Máńo, bal kufry!

Ale nic si z toho nedělejte, stěhování národů bylo je a bude.

Autor: Milan Radek | karma: 41.49 | přečteno: 1760 ×
Poslední články autora