EU jde konečně cestou Daladiera a Chamberlaina, nejsme přece váleční štváči

Se Zlem nebudeme válčit, Zlo musíme ukecat a donutit podepsat smlouvy. Podepsal Hitler, podepsal Erdogan, a plní to, žádné migranty už nepouští, jen Rumuni je stále zastavuji na moři. Podepsal Irán, to je záruka že atomovku mít

nebudou když to slíbili. Teď se prozíravá kancléřka chce angažovat s Kimem, aby nedošlo k válce, chce to vyřešit diplomaticky. To už se ale dělá leta, i s Kimovo fotrem. Vždy vypálili rakety, a pak dostali výpalné, až si za to pořídili atomovku. Nás se to netýká, jen Jihokorejců a Japonců, tak je nutno zase diplomaticky jednat, ať mají na větší arzenál  Možná už mají špinavou bombu někde na Západě, tak je nutno jim dát co požadují. To fungovalo za Ády, tak proč ne dnes. Toho se také zeptali co by požadoval za to aby si nezačal s celou Evropou, prej Sudety a kus Polska, stejně mu to prej patřilo. Tak jo,  a vidíte, byl svatej pokoj. Takže Kimovi dejte co požaduje a bude klid.

S Islámem to funguje nádherně, po každém sebemenším žabařském útoku semkneme půlky, a ustoupíme o metr. Nemažou se jen kříže a vepřové z jídelníčku, ale pomalounku se zavádí šária, zatím jen pro muslimy, jsme přece pro rozmanitost. Kanonfutr z Afriky a vůbec z muslimských zemí bude pokračovat, to už Merkel před volbama svatosvatě slíbila. Erdogan se veřejně vměšuje do německých voleb, a křik v médiích nikde. 

Ale jak prozíravě řekla věčná kancléřka Merkel - islám do Německa patří, po volbách to klidně přehodí na - Německo patří islámu. Protože za takových cca 20 let budou mít prvního muslimského kancléře, asi Turka, a pak to bude německý sultanát řízený už z Ankary, a odbude se to bez války. Nejsme přece jako vrazi z volstrýtu. 

A nebude to proti vůli lidu, statistiky o tom nebo onom jsou na prd, jediné statistiky jsou u volebních uren. A vidíme výsledky v Rakousku - Bellen, v Holandsku, Francii a za pár dní v Německu. A pak třeba i v Česku. Že je to díky muslimským voličům jsou výmluvy, tolik jich ještě není. Ale nic se neděje, válka nebude, podřídíme se a je to.

Proto tolika Evropanů kritizuje Trumpa, Ameriku vůbec že si ho zvolila, jsou to barbaři, inu, do Ameriky odjeli z Evropy rebelové. Trumpovi nadávají že už se nechce nechat vydírat, má dát Kimovi co požaduje, prostě si má vzít příklad od hvězd typu Daladiera a Chamberlaina. To že Daladier skončil v koncentráku Buchenwald bylo jen nedopatření, Chamberlain se tam nedostal protože se soudruzi národní socialisté do Británie nedostali, vrazi z volstrýtu jim to pomohli znemožnit.

A díky vymazávání naší historie i politici zapomínají jak končivají mírotvorci za každou cenu. Až zavládne v Evropě mír a islám, což jedno a to samé jest, tak tito přicmrndávači buď rychle utečou, nebo budou hodně překvapeni. 

Odkazy

Erdogan se vměšuje do voleb v Německu, nikomu to nevadí

http://zpravy.idnes.cz/rakousko-amstetten-materska-skola-veprove-maso-ftn-/zahranicni.aspx?c=A170907_102359_zahranicni_mpl

A ještě se to korektně okecá

http://zpravy.idnes.cz/rumunsko-cerne-more-migranti-lod-uprchlicka-krize-fsx-/zahranicni.aspx?c=A170904_061721_zahranicni_amu

Autor: Milan Zavala | úterý 12.9.2017 17:02 | karma článku: 38,51 | přečteno: 1318x
  • Další články autora
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik