Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale jen ať přednáší, ale ať to jde do TV, aby všichni viděli a slyšeli.

4 0
možnosti

Muslimské bratrstvo není nějak zvlášť radikální. Má svou teroristickou minulost, ale transformovalo se. V Egyptě je Bratrstvo bráno jako extrémistické z toho důvodu, že v Egyptě je boj o moc a Bratrstvo je prohrávající strana.

Neznám pana Suliman Amer, ale pokud už na začátku článku jsou mylné informace, přesnost ostatních informací, pojednávajících o tom samém tématu, je silně diskutabilní.

0 4
možnosti

M58i72l49a95n 21R58a32d36e72k

28. 1. 2015 17:12

Pokud se vam nezdaji radikalni, tak si neco o nic prectete. Nechteji sekularni stat, ale rizeny sariou, a jsou absolutne radikalni, co je v Koranu to je dano.

2 0
možnosti
Foto

Svoboda slova by vám rozhodně vadit neměla. Zvláště už ne proto, že stejně tak vadila přítomnost Noama Chomského v Česku. Je vidět, že na svobodu slova útočí kdekdo. Jak známo, svobodu slova hájí pouze ten, kdo uplaťnuje zásadu, že i když mu vádí to, co ten dotyčný hlásá, tak vždy bude prosazovat jeho právo to hlásat.

1 5
možnosti
Foto

Svým způsobem máte pravdu, pan Chomský si uťal kšandu, tak ať to zkusí další.

Svoboda slova má jeden protipól - schopnost nést následky. Tuhle nějaký dobrý muž zavraždil ženu. Zkuste svobodně napsat, že s ním souhlasíte, protože to byla beztoho nějaká megera, xantipa a satorie a nic jiného si nezasloužila. A vyčkejte, jaká bude reakce.

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik