Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Několik zemí v EU včetně ČR se zatím chová rozumně, uprchlíky nebere ani oni se k nám nehrnou. 

Itálie se chová velice nerozumně, jenže je to vůle Itálie? Minulý rok jsem byla v Itálii, známá mi říkala, že se lidé v Itálii brání, nechtějí uprchlíky, jsou nešťastní a naštvaní. ale vláda jim prý tvrdí, že kvůli smlouvám s EU (včetně finanční podpory)! ty lodě nesmí otáčet. Nevím, co je na tom pravdy. Každopádně prý když je nesmí otáčet zpět, tak proto trvají na tom, aby si ty uprchlíky, k jejichž záchraně jsou nuceni, rozdělovala EU.

Nějaké řešení je nutné, ale nesmí to být kvóty ani jakékoli další řešení tu imigraci povzbuzující. Je nutné všechny nelegály vrátit ať to stojí co to stojí a dát jim tak najevo, že Evropa je plná a další ilegální narušovatele hranic nebude přijímat. Potápět všechny prázdné lodě, na kterých bude nalezen byť i jeden jediný nelegál. EU se musí začít bránit, jinak to je její konec. Pokud se to nezačne ještě letos řešit a EU bude dál spát, tak jediné další řešení pro ČR je z EU vystoupit i za cenu různých těžkostí a ztrát.

7 0
možnosti
PJ

Islamizace Evropy je v zájmu evropských politických elit. Proto se děje to, co se děje. Lidi by konečně měli pochopit, že problém není vně Evropy, ale uvnitř a ryba smrdí od hlavy.

12 0
možnosti
MK
JS

Třeba se EU snaží zde vytvořit krizovou situaci, aby snadněji prosadila snížení životní úrovně střední a nižší třídy starousedlíků. K tomu jsou takoví migranti vhodnou záminkou. Jen nechápou potentáti v čele EU, že si řežou pod sebou větev!;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik