Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největší radost a doslova srandu z toho všeho muslimského zmatku tady v Evropě, když jsou opravdu daleko za vodou (tedy za Velkou louží) - mají Amíci.

1 0
možnosti

srandu ano radost NE. Proc myslite ze je Trump tak setsakra popularni?

0 0
možnosti

Video prezentuje občany, kteří hovoří o kriminalitě migrantů a o tom, že místní kvůli nim mají strach o své bezpečí. Jsou to občané, kteří vedle migrantů žijí a celkem určitě si nevymýšlejí. Proto prosím několik zdejších blogerů a diskutérů, specialistů na dobro, aby to celé vtipně zlehčili a vyvrátili, případně aby tyto občany nařkli z čehokoliv, hlavně aby se to celé v dobré zvrátilo.

19 0
možnosti

To budou ti středoví extrémisté (tenhle termit jsem před časem zaregistrovala, prý z německých zemí, taková nálepka pro dnes už většinu).

4 0
možnosti

Včera jsem mluvil s jedním českým exulantem, který se po 30 letech vrací z Německa zpátky domů, do ČR. Jeho slova: "Německo už není co bývalo, po bývalém pořádku není ani vidu ani slechu, roste kriminalita, muslimská minorita je čím dál tím víc ofrklá, jsem rád, že se mohu vrátit domů." Toto svědectví mi bohatě stačí.

21 0
možnosti

J13i49ř12í 87N80o72s17e17k

30. 4. 2016 19:37

Znám několik podobných případů - vracejí se z Rakouska, z Německa, z Itálie.

9 0
možnosti
Foto

Já si myslím, Milane, že multikulturalismus a politická korektnost ten náš Kocourkov už dávno předčily.

6 0
možnosti

M61i37l89a23n 22R74a90d22e37k

30. 4. 2016 18:54

zrovna jsem si vzpomel jak jsem jako maly cetl Enspigla. Tu verzi pro deti, a mlatil jsem se smichy. Pak tu originalni verzi, to same, ale k smichu neni. A jak se ty casy nemeni, stale ti sami blbci mavaji svetem.

2 0
možnosti

Zřejmě musí být ještě hůř, aby mohlo být líp.

Lidem se totiž do nějakých masových bouří nechce, často se čelních pozic hnutí chopí naprosto nevhodní jedinci. Lidi mají pořád ještě co ztratit. Jen se obávám, že až do toho konečně Švédové, Norové, Němci půjdou, my budeme pořád ukolébáni, že u nás je to přece jiné a bla, bla bla.

12 1
možnosti

Promiňte, paní Pokorná, chtěla jsem dát + a nějak jsem se netrefila!

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik