Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... tak nééé, že bych jako neměl kam zdrhat,- vona ta slovenština event. polština ešče ujde, ale tu madarštinu bych na starý kolena asi nedal ;-)!

3 1
možnosti

K75a77r66e16l 55B67o31k

5. 5. 2016 21:58

Nemyslím, že se kancléřka pasuje do vládkyně evropy sama, ale ostatní šéfové vlád čekají až co kancleřka udělá. A v tom je rozdíl.

2 0
možnosti

ale stale nevim proc

0 0
možnosti

KarmaR^Ta kresba mi stačí. Bohužel se tomu nelze ani zasmát.

7 0
možnosti

Ještě je kam zdrhnout, ale už to není za humny. Své vytypované lokality si ponechám pro své syny, ale nejsou to USA ani Kanada. Dávám karmu.

5 0
možnosti

Muzete za autorem do Mexika. Jiste se vam odtud bude dobre psat zasvecene clanky o Evrope.

3 16
možnosti

Je to hrdá pokračovatelka Hitlera. Pouze ta forma je jiná. Konce ale můžou být ještě děsivější.

11 0
možnosti

uz se vidi jako Fuhrerin IV. Reichu

6 0
možnosti

Merkelovou musí odstranit voliči, už je mimo. Bohužel ovládla sdělovací prostředky, a to nejen doma. Vždy jsem byl pro setrvání v EU, teď abychom z EU odešli.

13 1
možnosti

Odejít z unijního žaláře by se mi také líbilo, jenže frau Merkel by nám ten odchod natolik osladila, že by od nás nikdo nekoupil ani vložky do bot. Spíš věřím, že voliči nepustí ničemy z EU, Německa, Švédska, V4... k moci a pánem svých zemí se opět stanou normální lidé. Pak teprve budeme moci neomarxizmus a multikulturalizmus dát na index jako zhoubnou pověru a zdravý rozum se k nám vrátí sám.

7 0
možnosti

Všichni jsme doufali, že frau Merkel odlítne hanbou o filipojakubské noci na koštěti a už se nikdy nevrátí, ona se přece rozhodla, že své dílo zkázy musí nejdříve dokončit a po ní ať přijde třebas potopa. Jóóó - Německo zatáhlo Evropu do dalšího maléru, teď se budou muset Němci světu omlouvat na věčné časy a nikdy jinak.

13 0
možnosti
Foto

I41v81a93n 41M43a56r33e84k

5. 5. 2016 19:16

P.Radku spíš než "vládkyní" Evropy je p. Merkel povoláním jednoho řemesla , které bylo ve středověku považované za nečisté a jeho vykonavatelé museli proto bydlet za hradbami města . Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik