Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám ehm dojem, že k dočasnému chaosu v celé EU stačí stovka takových, ke zhroucení EU tisíc, k ohrožení zdraví milionu lidí jeden jediný.

1 0
možnosti
Foto

Karma a velký souhlas. Ale z mobilu toho víc napsat nemohu.

1 0
možnosti

Už když táhly přes Balkán za pomoci Evropanů statisíce migrantů loni, říkal jsem si, že přijdou teroristické útoky - a vida, trvalo to skoro rok, že se kluci islámští rozhoupali, ale teď jedou docela dobře. Myslím, že čím víc útoků tím "lépe", protože se více lidí zamyslí nad tím, co se to kolem nich vlastně děje. Proberou se, přestanou sledovat blbé seriály a začnou trošku vnímat realitu. Pak půjdou k volbám a mohou volit jiné strany, jiné politiky než ty "vítací". Bude to pár let trvat, ale z logiky věci se to stane, pokud IS rychle nezmizí z povrchu zemského.

12 0
možnosti

M73i42l20a83n 28R61a95d84e87k

26. 7. 2016 23:42

jen aby. Merkel stale vede. Alespon podle pruzkumu. A jestli to tak pujde dal, lide si zvyknou, asi jako kdyz denne krape a jsou male louze. A budou doufat ze kdyz nepujdou do kostela, na koncert do metra do restaurace na plovarnu do vlaku do obchodniho centra na plaz na oslavy a do muzea tak se jim to nestane

12 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik