Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... von je fakt marnej !,- ale ináč pro Francouze typické,- ustupujeme, zahazujem zbraně, prcháme ! ,- když jim Ivani s Amíkama uvolnili leteckej koridor v Sýrii tak to nasypali do civilistů, blbci,- a maj zase stopku !

3 0
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, tak válka je tehdy, když spolu válčí, bojují dvě strany. Zatím bojuje jen jedna strana a ta druhá nečinně (zapalováním svíček) nečinně jako stádo ovcí mlčí. Zatím je celkem jasné, že se nás (Evropany) bojovníci IS snaží vyprovokovat a čekají, až se začneme intenzivně bránit. Teprve potom začne ta pravá válka. 8-o

7 0
možnosti
TJ

On vede válku hubou. Z blázince by to bylo v pořádku, z paláce je to horší.

3 0
možnosti
JS

V Athenach budou stavet prvni mesitu. Recky nejvyssi administrativni urad schvalil stavbu za 1 milion Euro ve ctvrti Elaionas i pres protesty mistnich obyvatel. Stavbu podporuje komunisticka vlaada premiera Tsiprase. To jenom aby ctenari vedeli, kam plynou penize se zachranneho fondu EU pro zbankrotovane Recko.

8 0
možnosti
Foto

Je a nebo není v Atenách poptávka po mešitách? Pokud byste tuto stavbu chtěl zakázat, tak byste musel nechat rozbourat všechny ostatní svatostánky včetně těch komunistických, aby jste tak učinil v souladu s evropskými tradicemi a lisabonskou smlouvou.

0 9
možnosti
Foto

Bohužel máte zase pravdu...... :-/

Karma.

10 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik