Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... takový zvláštní ticho před bouří, žejo ?!,- kondolence máme za sebou, svíčky dohořely, papež škobrtá v Polsku, v Turecku normalizujou, v jůesej se škádlijou demokrati s republikánama, Britové s ledovým klidem razijou vytyčenou cestu a mutti vod vedle to fantasticky zvládá. Vono sa v podstatě vůůůbec nic zvláštního neděje !

2 0
možnosti

M69i95l47a49n 46R94a67d54e10k

29. 7. 2016 16:26

no, v Americe se Demokrati a Republikani stale skadli, a pred volbame bombasticky, a to vzdy, akorat si toho najednou svet velmi vsima, asi tim ze Donald ma charizma a zpravy o nem tahnou, ale velka show to je odjakziva, ty volby, protivnik VZDY musi cancat o tom jaky je ten druhy kandidat svine.

Ale v Evrope to zacina trochu smrdet cenzurou, a papez je pravy opak Wojtyly, komanc jeden.

Walesa ho ani nesel uvitat, tak mu lezi v zaludku ze je to komunista

0 0
možnosti

EU v této podobě nikdy nebude poklidným společenstvím, pnutí bude narůstat, zvláště pokud jej de facto povede frau Merkel, neboť co je dobré pro Němce, nemusí být dobré pro jiné. Tak se namísto sjednocení vytvoří nekonzistentní konglomerát států pod německým karabáčem. Navíc EU nemá žádnou armádu, za evropským dvorkem číhá nevypočitatelné Turecko s dalším diktátorem a tápající EU přecpaná pátou kolonou muslimských běženců. Máme zaděláno na pořádný průšvih !

8 0
možnosti

no, o tom ze to muze byt dobre pro Nemce bych pochyboval, odkaslou to take, jako vzdy. To uz je tradice, jelikoz charakter jedince ani naroda se nemeni, tak se historie bude opakovat

A Nemci jsou ukazneny narod, nic neudelaji aby babu dostali do duchodu, budou za to trpet, ale co se da delat

5 0
možnosti

"všimli jste si jak zprávy o Brexitu utichly? " Az na to , ze libra je furt v zadku a prvni firmy pousti GB .(napr. LG do Nemecka )

0 6
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik