Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poznámka k té německé (francouzské) neochotě vyhostit nelegální migranty. Problém je v tom, že bez násilí to vyhoštění většinou nepůjde. Imigranty bude třeba napřed pochytat a zadržet. Při vyhošťování může docházet k poměrně k drastickým scénám, kdy se budou imigranti s policisty prát a to vše bude doprovázeno křikem a pláčem žen a dětí. A k tomu zatím v Evropě nenašli odvahu. Navíc je otázkou, zda je země původu bude vůbec ochotna přijmout zpět. Jednou jsem někde četl, že odněkud ze západní Evropy poslali dvě letadla s pákistánskými migranty zpět do Pákistánu. Jenže na letišti v Pákistánu pak místní úřady nedovolili těmto lidem vystoupit z letadel a ta se pak s nimi musela vrátit zpět.

8 0
možnosti
Foto

Budou-li vyhošťovat pilně, šarvátky, pláč a křik se stane běžným koloritem, na který si lidé velmi rychle zvyknou (a nebude je tedy dojímat).

Pákistán a jiné holt bude třeba odměnit sankcemi, když nechce zpět své státní příslušníky. Další možností je vypouštět je na neutrálním území (po dohodě s majitelem tohoto území). Domů už trefí každý sám, když mu jinde pšenka nekvete (a navíc bezpracně).

6 0
možnosti

Rozumný názor, přesto bych šel dál: islám bychom si do státu vůbec nepouštět. Podpořit politiku soustředění uprchlíků v jejich vlasti na bezpečných místech nebo v okolí, přispět na financování těchto zón a dočasně vpustit pouze ty, kteří potřebují ošetření nebo krátkodobou léčebnou péči. Jinak si zaděláme do budoucna na neřešitelné případy odsunu, neboť výchozí státy se brání jejich přijetí. Tolerovat dvojí právo nelze připustit, neboť jsou vzájemně neslučitelná. Islám je třeba postavit mimo zákon, neboť odporuje pravidlům platným v cílové zemi (kamenování, diskriminace, otrokářství, zabití pro odpadlictví...).

19 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik