Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P10e96t18e71r 93H65o51s10e96k

2. 10. 2016 12:39

Pane Radek, vynikající článek !

1 0
možnosti
Foto

Jen tak pro zajímavost Donald Trump nedávno označil Angelu Merkelovou za skvělou státnici, (v roce 2015 ji označil v Time za fantastickou a vysoce respektovanou osobnost). Později ji zkritizoval za její postoj k migraci.

2 0
možnosti

..... "běda mužům, kterým žena vládne !" Vona by Vlasta se Šárkou vo tej spoušti a válkách mohly vyprávět !,- ..... teda do chvile, než to vemou do ruky ti správní ranaři a daj temu znova ten správnej směr !

2 0
možnosti

JO, TED JEN KDE VZIT TY SPRAVNE RANARE, kde nic tu nic

0 0
možnosti
Foto

Prostudujte si laskavě americkou legislativu. Pokud by prezidentka Hillary nebyla pro zdravotní problémy schopná výkonu funkce, nestal by se prezidentem její rival ve volbách Sanders, ale viceprezident Tim Kaine.

1 0
možnosti

zatim se to nevi, ale Sanders je s ni, a muze se stat VP

0 0
možnosti

Bohužel, Západ směřuje přesně tam, kde se ocitl Řím v 5. století. A pak - že Historie je učitelkou života ! Civilizace, která ztratila chuť žít, se chová právě tak, jak si počíná paní Merkelová & spol. A to ji ještě mnozí oslavují !

10 0
možnosti
Foto

Je to tak. Vnější znaky zániku Říma to určitě má.

5 0
možnosti

Pane, vam uz to jde v tom Mexiku strasne na mozek.Mexiko - demokracie, blahobyt a svoboda no pohadka.

1 14
možnosti
Foto

Ono je v tom článku něco podobného?

3 0
možnosti

Smrt západu nám může být úplně volná. My jsme pevně ukotveni na východě. Jednu chvíli to i vypadalo, že bychom se mohli vydat cestou na západ, ale Rusáci to nepovolili a podrželi si nás.

1 4
možnosti

Se souhlasem západu.

1 0
možnosti

:-).....Napsal jste to výborně ! Souhlasím s diskutujícím p. Beránkem, že za rozpoutáním imigračního problému je USA ! Merkelová je jen prostředníkem, který tomu ze všech sil pomáhá, a hlavně......není vůle to vyřešit ! Jen řeči furt dokola. Poslední setkání v Bratislavě to potvrdilo ! Není zájem, ještě dva roky bude EU slibovat, že to zastaví, ale.....sliby se slibují a blázni se radují ! Pak už to bude neřešitelný problém a Evropa se octne v občanské válce! R^R^R^

17 0
možnosti

Stando, mozna ,ze se toho dozijete vaseho snu, vstupu Ceska do RF.

1 11
možnosti

Paní Merkelová, před tím než začala vítat imigranty, byla velmi schopnou a uznávanou političkou, dnes by měla odstoupit, protože imigrační chyba byla opravdu příliš velká. USA to je jiné káva - rozpoutaly imigrační problém a zavalily přílivem imigrantů Evropu. Je lhostejné kdo bude prezidentem USA, tedy pro Evropu, protože pomáhat a řešit budou hlavně svoje USA problémy, tedy budou vyvolávat napětí všude kolem, jen aby doma byl klid. Tedy nemá to s levicovostí a nebo náboženstvím společného nic.

7 0
možnosti

J24a94r74a 79R37a13n43k

1. 10. 2016 19:28

USA se nesmely do niceho vmesovat, zapominate na 4 roky vetovani Ruska a Ciny:-/

0 3
možnosti
Foto

Cudně jste zamlčel, že tímtéž obdivem k frau Merkel trpí i Donald "duck" Trump

5 0
možnosti
Foto

"I was always a Merkel person," Trump said... Celkem málo na tomto prohlášení, stejně jako předchozí větě, že Merkel považuje za skvělého lídra, může změnit Trumpova poznámka, že udělala chybu v imigrační politice. To dodal jen aby to tolik nebučelo.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS