Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a58n 87P49a35l76l40a69s

10. 12. 2016 20:20

Dobrý večer, soudě podle Palmýry, nezbude nic, o čem by se mohlo tvrdit, že to postavili muslimové.

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, pane Radku, typická ukázka podněcování k nenávisti, jak vystřižená z demagogických příruček marxismu - leninismu, pouze imperalista je nahrazen muslimem.

Kritizovat někoho, byť i paušálně, za to co reálně činí a jaké problémy to přináší, je vcelku oprávněné a pochopitelné.

Strašit manipulací, co by se stalo, kdyby...ač proto není žádný aktuální argument, je přesně to, co vyvolává zbytečné a kontraproduktivní vášně,

3 3
možnosti

Na 'stinitku radaru' jsou pohybujici se nebezpecne objekty smerem k nam. Ale protoze okem jeste nejsou videt, muzeme se klidne otocit na druhy bok.

3 1
možnosti

Vsechno tady uz bylo. Nekdo v pozadi posadi par poslabsich jedincu na kopecku na sanky, mirne do nich strci, a oni, naprosti hlupaci jedou nadsene mavajic rukama, cestou podrazic nohy okolostojicich sledujicich jejich pohlouplou jizdu.

2 0
možnosti

Na ja, politisch inkorrekt ist heute ein jeder Anständige. :-)R^

3 1
možnosti

P71a67v45e95l 85K98i62l44i91k

10. 12. 2016 1:15

Přesně tak. R^

Možná mi to nebudete věřit, ale na podobnou věc jsem v posledních několika dnech myslel. Co nebude zakázáno, to bude vymyšleno muslimy. Nakonec se zjistí, že Pascal, Newton, Watt, Pasteur, Ampere, Ohm, Schrödinger, Heisenberg, Bohr, Einstein a mnoho dalšíl byli muslimové. A že to byli křesťané nebo dokonce židé? To není podstatné. Třeba to byli tajní muslimští agenti. A u koho to nepůjde ohnout, ten bude vaporizován. Vždyť už dnes se v Evropě mění dějepis ve školách tak, aby to neuráželo příslušníky náboženství míru a lásky, přejmenovávají se umělecká díla, kostely se přestavují na mešity, ruší se tradice a vznikají nové. Tak kde je problém?

Ale porovnejme si současný stav věci:

Třeba naši vědci, astronomové, se pokouší najít ve vesmíru nějakou obyvatelnou planetu, kde by byl možný život. No zatím nic moc. A kdybyste se takového vědce zeptali, jak se do té nové země dostanete, tak se začne okamžitě vymlouvat, že ještě nic konkrátního nemají, a cesta by trvala tísíce let, ale nejdřív se musí vymyslet a postavit super kosmicá loď. To v takové Libyi se zeptáte bosého chlápka na tržnici, jak se dostanete do té nové země, kde lítají ty pečený holubi do pusy, a ten chlápek nebude mít žádné výmluvy jako ten evropský astronom. Okamžitě vám řekne kde musíte nastoupit do člunu, a druhej den dopoledne už vás z toho člunu tahají na na moderní loď, dostanete najíst, lékařskou péči a hurá do Itálie.

Prostě a jednoduše, ti maníci z pouště, nad kterýma se evropan tak rád vyvyšuje, našli zcela bez problémů novou neobydlenou zemi, kterou je třeba urychleně obsadit. Evropský vědec mu se svými vynálezy nesahá ani po kolena. Tou novou panenskou zemí je Evropa. Prý je že už obydlená. Největší omyl! Obydlené území se pozná podle toho, že ho někdo brání. Což není případ Evropy, kde jsou pouze otroci, kteří čekají na své nové pány, aby jim mohli sloužit.

11 0
možnosti
Foto

„Nakonec se zjistí, že Pascal, Newton, Watt, Pasteur, Ampere, Ohm, Schrödinger, Heisenberg, Bohr, Einstein a mnoho dalšíl byli muslimové“

Nikoli – Einstein byla žena a Kain zavraždil svoji sestru Ábelu. ;-)

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS