Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P25e54t28e86r 61H23o14s64e42k

13. 3. 2017 13:16

Pane Radek velmi dobře napsáno a velmi rád čtu vaše úvahy, rozbory/komentáře. Reakce a myšlenkový proces VALNÉ většiny těch kteří sleduji váš blog a komentují má patu a hlavu. Mám následující dotaz. Kdy si myslíte nebo odhadujete, že konečně dojde celá situace v Evropě do bodu "varu" ( v Hollansku, Francii, Německu, Itálie a na konec i v Česku ) kdy BÍLÁ část obyvatelstva konečně a otevřeně naznačí že toho má dost. Podle mě, řeči se vedou a voda teče. Nic více, nic méně. Je zde vůbec nějaká naděje nebo mlčící větsina které se daří poměrně dobře je tak naivní a dá se říct oblivious tomu ve se děje ve světe a nemá zájem ? Je zde nějaké logické vysvětlení ? America bojuje o přežití ( to jistě vidíte a sledujete ) a v tomto okamžiku nejsem si jistý zda se to podaří. Statistika zde naznačuje, ze do třiceti let se znás stane menšinová skupina. Ramos zde už otevřené a bez sebemenšiho ostýchani veřejné prohlašuje že " Amerika je naše". Víte co? On má pravdu. Ještě štěstí, že já toho nebudu světkem. Stejná situace se vyhrocuje v Evropě a zatím k dnešnímu dni nikdo nebyl schopen se zastavit Merkel, Holland a dalším ( vcetne těm Sobotkům, Diensbierům a spol. ) kteří se rozhodli islamizovat Evropu. Jak to všechno skončí ?

0 0
možnosti

M39i93l70a24n 67R96a25d67e73k

13. 3. 2017 17:52

mno -Evropa neni a nebude nikdy USA. Amerika je takova sebeobnovujici, nepotrebuje tatika. Evropa, to je jiny kafe. Ja jsem rad ze jsem dal na dedu ktery mi rikal, "at te blbe ani nenapadne zustavat v Evrope" ta je hezka a klidna na pohled, a cas od casu napochoduje do hnoje.

Dnes kdyz uz tatik neodmenuje slabomyslne blbecky v evropskych vladach, uz klouzou zpet do svych tradic, bohuzel tech nelibych.

Francie ustoupi kazdemu, nechali Turky delat po svem. Jih je stale vetsi bordel, sever hraje slepeho, Britanie se odtrhla od kontinentu a radeji hraje s USA, dobre tak, a Nemci si zase budou hrat na Reich, az to vyhraje Shulz.

A V4 by mohla neco udelat spolecne, ale budeme se zase hadat o suche z nosu, i presto ze Benelux podava ruku.

V Evrope to bouchne jak saze, o tom zadna, ale az kdyz uz bude pozde, je to jako za 30. let. Soudruh Hitler je fajn, meli bychom ho nasledovat, to rikalo i mnoho Britu, krome jinych, az dostali pres drzku.

Dnes to bude to same, Nemecko to sice znovu pro$ere, zvyk je zelezna kosile, ale bude horko.

USA - to je jina, tam jeste mam nadeje ze to pujde, i s Hispanci, ti se radi amerikanizuji. A nehrozi ze z vas udelaji katoliky, ani oni to tak moc zas nezerou.

0 0
možnosti
Foto

Po puči, když jim nevydali USA Gulena, placl jejich ministr zahranici, že by nemuseli byt v NATO. Ale bacha, Turecko je po USA 2. nejsilnější armadou. USA si je drželi v NATO ze strategických důvodů. Mají tam zakladny a mají na Turecko větší vliv. Po vystoupení z NAtO by se trerve mohli chovat jako utržení ze řetězu a Trump by po ztrátě Turecka pak po nas mohl místo 2 procent platit procent 15. do NATO

1 0
možnosti

M92i22l24a95n 67R35a78d35e62k

13. 3. 2017 17:53

Trump by nemusel platit vubec NIC. Nikde neni psano ze by USA musely se starat o Evropu jako o debilniho brachu.

0 0
možnosti

R^ .... a události v Holandsku? Super pro Wilderse!

6 0
možnosti

M62i64l84a17n 30R61a51d15e14k

12. 3. 2017 22:42

jen aby, ale take doufam

5 0
možnosti

Máte pravdu.R^ Dokažme, že jsme ještě Čechy. Pojďme doprava!

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS