Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Ten chlap je nebezpečný a naši socani by se k tomu měli vyjádřit jasně, nebo letos končí. Jen pravice byla, je a chce být svobodnou hybnou silou a velmi dobře rozumí nálepce levicových extrémistů, kdo je to pravicový extrémista. Ano rozumíte dobře. Je to ten největší levicový extrémistický populista!

0 0
možnosti

Schulz je clovek, ktereho Berlusconi charakterizoval jako dobreho kandidata na kapa v koncentraku. Bohuzel se ten nemecky pokus do tretice zamichat Evropou pod vedenim Rise, bez spousty mrtvych lidi nepovede.

11 0
možnosti

On 2 July 2003, one day after Italy taking over the rotating presidency of the EU Council of Ministers, Schulz criticized Prime Minister Silvio Berlusconi of Italy of his domestic policy. Berlusconi replied:

"Mister Schulz, I know of a movie-producer in Italy who is making a film about Nazi concentration-camps. I will recommend you for the part of a Kapo [concentration-camp inmate appointed as supervisor]. You are perfect!"

5 0
možnosti

.... si na jednu stranu říkám, proč nééé,- když votevře zobák tak je aspoň jasně čitelnej,- von tou fascinující přímočarostí může z tej unijní agonie vykřesat vopravdu ten pravej a nefalšovanej exit !

8 0
možnosti

M30i31l18a70n 12R12a32d69e78k

19. 3. 2017 21:55

no Frexit je hotovka, at uz vyhraje kdokoliv, treba i socan, ale vokolo Sulce poskakovat nebude jako ten mopslik Hollande vokolo panicky, kdyz se do nej v EU parlamentu navezla Le Pen jakozto ke spravci nemecke drzavy, tak se vystrasene mrknul na panicku a skoro ji zacal lizat rucku

5 0
možnosti

To Německo je zdrojem potíží stále a stále. Pořád trpí nějakými syndromy, pořád se cpou do vedení a vnucují svůj pohled jiným. Až se rasově a nábožensky "obrodí", tak z Dojčlandu bude jedna obrovská puma se strašnou detonační silou.

15 1
možnosti

M64i81l61a19n 25R16a92d40e49k

19. 3. 2017 21:39

no, po 70 sekali dobrotu, ja a moje genereace vetsinove jsme meli Nemecko jako vzornou demokratickou zemi, a bejvavala opravdu takova.

Ve Vidni,v 1968, kdyz jsme se bavili se starsimi lidmi, tak jsme se smali, jak dnes (tenkrat) utikame k bejvalejm nackum za svobodou, a ze je dobre ze uz je to za nami. A jen zertem jsme se zminili "jen aby to v budoucnu nebylo naopak". Ale jen ve srande, ve snu by me nenapadlo ze by se v Nemecku mel objevit zase nejakej Vudce.

12 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS