Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

R^ To vyhrabané video toho speciálně talentovaného Schulze si zaslouží alespoň takovéto extra zvýšení karmy: R^R^

5 0
možnosti
PB

.... a přesně to se mi na tej politice líbí !,- vobyčejnej křupan, nevzdělanec a vobyčejná lopata z lontu svým uvažováním, vycházejíc ze zdravýho selskýho rozumu, rozseká na hadry hloubající intelektuály z kavárny a z mediálních maňásků zrobí totální blbečky!,- ....... a tem myslitelům to nedošlo, stále nedochází a obávám sa že jim to nikdy nedojde ;-D!!!

4 0
možnosti
KC

Autorovi karma s hvězdičkou, jinak odpor z toho, že z komunistického bláta jsme vlezli přímo do unijní louže.

15 0
možnosti
MP

Jsem naprosto zděšena jednáním toho Schulze. Když tomu jeho rozhodnutí velká část poslanců tleskala, tak jsem jen čekala, kdy to přejde na skandovaný potlesk jak svého času na komunistických sjezdech (znám jen z TV;-)). Když se někdo vyjadřuje nepatřičně, tak by mu mělo být pouze odebráno slovo a měl by mít např. zákaz diskutování po nějakou určitou dobu. Vyloučit někoho z jednání a tím ovlivnit výsledky případného hlasování, je podivný krok. Nemožnost diskuze o tomto opatření je projev diktátorských manýrů. Jestli Němci zvolí tohoto ....., tak je to konec.

Naštval mne trochu prezident Zeman, že nejde kardinálu Vlkovi na pohřeb, ale asi budu nucena ho volit, aby tady byl někdo, sice neomalený hrubec, ale přesto neváhající postavit se tomuto německému zupákovi.

14 1
možnosti
MR

M45i89l37a39n 92R87a16d73e66k

21. 3. 2017 20:46

jo, jednalo se tenkrat o ten pochybny car papiru, kde Erdoganovi nacpalli miliardy za slib ze udrzi obohaceni mimo EU. Tento slib uz neplni, zato se plni recke brehy, zase, uz se oteplilo.

A z Afriky se to bude vozit dale, sami mladici s iphony ale bez papiru, ty ztratili ale iphony nikoliv

10 1
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik