Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uplne nejlepsi vtip je, ze se odvolavaji na Dublinsky protokol, ktery vsechny zapadni zeme (nejvice Nemecko) pri zacatku migrantske krize zcela ignorovaly.

1 0
možnosti

..... a to je právě ten omyl ve kterým voni žijou,- nemají žádný evropský práva!,- resp. mají takový práva, která jim ta či ona evropská země povolí a dobrovolně nabídne a proto cíleně mašírujou tam, kde nemusijou hákovat a navíc dostanou neskutečnej vejvar v éčkách !,- ...... vo Rumunsko ani nezakopnou a při tem by jim to v tech Karpatech táááák slušeloVEU !

10 0
možnosti

to je prave vono, oni jim ji davaji aniz by se tito hosi museli vubec nejak snazit i o tu podporu. Pak z nas nemaji mit srandu

3 0
možnosti

Pane Milane, dnes opět za jedna s mašličkou. Sám s porážkou zvířat nemám žádné zkušenosti, ale ti, kteří je mají, říkají, že chované kachny jdou pod nůž samy. Že mnozí Evropané padnou z vlastní vůle na roveň jatečních zvířat, svědčí o tom, že netuší, která bije!

11 0
možnosti

R^Švédům teče do bot....

8 0
možnosti

Ti Švédové mají ale výpadky paměti nebo si myslí, že je mají ostatní nebo že jsou snad b.bí. Svého času velkohubě prohlašovali, že Švédsko je otevřeno pro každého žadatele. Teď už se tím soustem asi dáví. Každému je jasné, že migranti by dobrovolně do Maďarska nešli, to by se snad museli podplatit neslýchanými dávkami. Nejspíš by sem vylifrovali nejproblematičtější jedince.

Mám pocit, že doby, kdy bývalá koloniální velmoc GB lifrovala trestance a jiné problematické lidi jinam, jsou pryč. My bychom si za žádnou cenu neměli nějaký takový postup nechat líbit, jinak tady budeme mít extra "výběr", akorát tak dobrý pro ten "východní" póvl, za jaký nás mají.:-/

16 0
možnosti

Jednoho dne, jeste davno pred imigracni krizi, jsem poslouchal Egyptana Zakariu Botrose, jak povida o Islamu, Muslimech a Evrope...Misty se skoro az rozciloval, ale kazde jeho slovo se naplnilo a naplnuje. Povidal o tom, jaci Muslimove skutecne jsou, o co jim jde, o tom, jak to vnimame my a jak jsme naivni. Muzeme si to tom cloveku myslet, co chceme, ale jedina z vet, kterou rekl, nebyla zkreslena. Uz tehda mluvil o "psychicky nemocnych" a to v te dobe jeste zadny takovy darecek v Evrope nevrazdil...Bud je Zakaria Botros prorok anebo proste jen zkuseny muz, ktery vi, ktera bije...Na rozdil od mnohych Evropanu.

9 0
možnosti

ani jedno ani druhe, je zřejmě muslim nebo je zná od narození, zatímco slunčata jen sní opiový sen.

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik