Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M81i50l25a21n 72K60e87s74l

8. 4. 2017 18:08

Americké bombardování-ostuda za všechny prachy.Jak jsem se dočetl,tak američtí vojáci vypálili 59 raket na předem inzerovaný cíl.Rusáci si dali práci a počítali zásahy do plných.Zjistili,že na cíl doletělo 23 raket.26 jich letělo někam,nikam nebo Bůh ví kam.Těch doletěvších 23 raket uničtožilo celkem 5 slovy pět lidí.Já jsem chudáka Trumpa obvinil z válečného zločinu,omlouvám se-ono šlo vlastně o humanitární bombardování - 59 raket 5 mrtvých.Sám Trump je teď světu pro srandu.Ty počty raket a mrtvých jsem vyčetl na internetu.Kdyby to bylo jinak,tak se Trumpovi a Američanům omlouvám.Jen mi ještě vrtá hlavou,jsou všechny americké zbraně tak kvalitní.Jak přišel Trump na tu hroznou cenu,kterou chtěl po Merklové za poskytování ochrany?Holt kšeftman se v něm nezapře.

2 1
možnosti
MR

Žádné zbraně nejsou kvalitní, to jen každý vychvaluje své zboží, pak se vokáže že ty inteligentní missils jsou vlastne kreténi, atd.

Dokonce ani není pravda že vůbec někdo špionuje z vesmíru, VŠICHNI mají stále špionážní , atd.

A to bombardování - Trump odjakživa byl proti tomu, asi ho k tomu dokopali ti kreténi z Pentagonu

1 0
možnosti
NM

;-D;-D,,tomu se váženej řáká válečná taktika" která se využívá všude..kamarád nekamarád..;-O!!

0 0
možnosti
Foto

Je úplně jedno jaké mají vládnoucí parazité motivy. Důležité je to, že své morbidní choutky mohou realizovat jen a jen díky daním, ze kterých jsou jejich šílenosti financované.

Ale daně jsou správné, tvrdí mnoho lidí, už ale nedomýšlí na co všechno se dají použít.

0 0
možnosti
PB

..... von to nakonec vobyčejnej handl muže byt,- potřebuju ulevit na domácí scéně tak sa domluvim s Ivanama na tomahawkový show, po tem sa trochaj chytnem pod krkem a budem na sebe dělat bububu! ,- ..... a naráz klid, všeci mě pochválijou včetně demokratů, feministky z teho budou máčo, pro CNN a BBC budu tvrďák !,- snad enem ti zpravodajci budou zkoumat ty heknutý volby dalších deset let, ale ať sa něčím bavijou, žejo ?!

1 0
možnosti
JP

Stejně jsou ti Američani šikovní. Spojence na útok upozorní 1/2 hod. před zahájením, takže má tak akorát čas na bleskovou evakuaci. Potom vypálí cca 60 raket, z toho 28 zasáhne plánovaný cíl, kde lítá zbylých 50% ví Bůh. Dále můžou vyrábět nové Tomahavky, země NATO už dostaly účet.:-)

0 2
možnosti
Foto

V každém případě je zajímavé se dozvědět, že Amíci jsou zase o 60 milionů dolarů chudší. A zase si budou muset půjčit u Číny.

0 1
možnosti
Foto

Důležité je, že Čína, Indie a Brazílie drží basu s Ruskem, to znamená, že za ním stojí tak dvě miliardy obyvatel této planety.

0 0
možnosti
MB

Velmoci jsou zde od toho, aby velmocovaly - děje se. Mezi USA a Ruskem není absolutně žádný rozdíl - obě realizují zlotřilou politiku. Pojmy, zlý - hodný, budí úsměv ... Lavrov - pak i typově na TV jajko Beria. Rozdíly jsou pouze v ekonomických možnostech. Vyvalit 59 raket, nebo nechat plout rádo-by letadlovou loď a nekonečně používat veto. Stojí to fůru peněz, pak záhada, jak se daří namluvit ruskému člověku, že jeho životní úroveň se nachází v Sýrii ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Taky mi to moc smysl nedává, ale americká politická šachovnice je tak komplikovaná, že se mohlo jednat o vynucený tah a nebo o oběť za účelem získání pozdější výhody. A nebo prostě o botu. Alt-right je z toho v každém případě na větvi...

http://www.politico.com/magazine/story/2017/04/trump-alt-right-syria-war-214998

1 0
možnosti
Foto

Nepřeceňoval bych Trumpův krok. Vzhledem k tomu, že po něm nastalo ticho, je zřejmé, že se jednalo o diplomatický pšouk. NIc více z toho nebude. Nyní dojde na kecy a řeči a mezitím budou dále umírat nevinní lidé.

0 1
možnosti
Foto

Tak nějak jsem si při těchto vašich slovech ...

Já jen doufám že vlk už se nažral a koza zůstane celá, není proč se cpát do Sýrie když už tam špinavou práci dělají Rusové. A demokracii tam nenašroubuje ani všemocný Alláh, natož smrtelníci.

Ale to je stále mimo nás, a nic s tím neuděláme

Zdroj: http://milanradek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=597712...

vzpoměl na jiné věty. Ty prohlásili Britové, v roce 1938. že přece nebudou nasazovat krk kvůli nějakému Česku.

1 1
možnosti
MR

jenze tady co? Pujde EU do valky? A s kym? Proti komu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik