Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... sem konečně pochopil taktiku teho Vladimira Vladimiroviča jak von chce znesvářit celou Evropu a narušit tu našu jednotu, sepětí a solidaritu.- von jako fikaně a hlavně hybridně podporuje ty nácky, fobisty a rasisty a potem zmanipuluje ty volby takovým způsobem, že se do čela státu dosadí ještě větší jantar než sme čakali,- .... konkrétně na tem Rakousku je ten Putinovskej rukopis jasně znát VEU!!!

5 0
možnosti
Foto

Bohužel je to tak, že evropští "vítači" dělají velmi nehezkou službu těm muslimům, kteří chtějí žít ve shodě s vírou, tak, jak žili pio celý svůj život, ale většinou mladí, agresivní dogmatici ( a to je charakteristické pro všechny denominace) je začínají ve svých dříve liberálních zemích (např. Tunisko) utlačovat a nařizovat, jak mají svou víru praktikovat.

12 0
možnosti
KK

Když chtějí žít svobodně a po evropsku, tak to už nejsou muslimky ! Islám, a svobodný život po evropsku se navzájem vylučují.

11 0
možnosti
MR

no prave, a hadry na hlavě nenosí, zato Bellen by jim je chtěl dát

4 0
možnosti
KK

Kdybych mohl napsat, co si o Bellenovi opravdu myslím, .... škoda, že Rakušani to takhle zvorali !

17 0
možnosti
TT

Nojo, naturalizovaní obohacovači a uhrovití školáci to zvládli!

4 0
možnosti
Foto

Opatrnosti k islámu není nikdy dost. Karma.

A být papežem, tak se s nimi nebratříčkuju.

21 0
možnosti
KC

EU je na straně islámu, nepochybně máte pravdu! Mluvit o protikladné víře ke křesťanství a svobodě s despektem se nesmí, tudíž budujeme novou totalitu, přestože z té předchozí jsme se sotva dostali. To už je za hranou chápání!

32 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik