Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ono obávám se, že až se to jednou pohne na sever tak ploty budou naprosto k ničemu - ostatně stejně jako v roce 1939 pohraniční pevnosti v ČSR nebo o rok později Maginotova linie. A to nebyly nějaké chatrné drátěné plůtky, to byly solidní řady pevností. Ploty v Maďarsku nebo Makedonii mohou fungovat, když k nim přijde tisíc bezbranných migrantů. Pokud k nim přijde sto tisíc mladých mužů s Kalašnikovy tak jako kdyby nebyly. Těch pár stovek našich či maďarských vojáků to nevytrhne. A co se týče těch zbraní tak aktuálně zde:

http://echo24.cz/a/wSEdY/protiteroristicka-operace-ve-francii-pet-zatcenych-a-tezke-zbrane

Ale ve Španělsku a Řecku již odchytily lodní náklady a desetitisíce kousků včetně protiletadlových kanonů. A i kdyby toho nebylo, tak Kalašnikov včetně palebného průměru munice váží tak 5 kg, takže výzbroj pro milion Alláhfighterů váží 5000 tun - náklad jedné nákladní lodi, ani moc veliké. To může být v Evropě z Blízkého východu do týdne. No a pátá kolona obnáší v Německu bratru milion mladých mužů věřících v Alláha a džihád. V Anglii mají muslimové pod kontrolou řadu velkých měst včetně Londýna. O Francii se snad ani není potřeba bavit.

Obávám se, že dnes už Evropa nemá šanci ani kdyby se vzpamatovala teď hned.

2 0
možnosti
MR

to není dnešní Evropa, ale stale ta samá. I ty křižácké výpravy byla pozdní reakce - 3 stolet pozdě - na různé muslimské útoky, například tou dobou skoro celé Španělsko bylo jejich, trvalo jim to 7 století než to dostali zpět. Fernando a Isabel už jen vykopali ty poslední.

Útočili v Itálii a tam kde je dnes bývalá Jugoška.

Hitler blbnul dost dlouho aby se Evropa připravila ale jen podepsali cár papíru a on se řehtal. SSSR Evropu nesežralo celou díky zase USA.

To USA je dnes slabší a tady už nic nezvládne, Evropa je prošpikovaná nájezdníky a bude zvát dál až do úplného sebezničení

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik