Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... si říkám, vyzkoušet to jejich "právo" v reálu by tej Evropě vůůůbec neuškodilo,- všeci čorkaři (bez ohledu na společenský postavení) by zobali z koryt jak prasata, protože by měli vobě packy useknutý !,- všecky gender-feministky ukamenovaný, neexistovaly by žádný fobie,- taky proč (?) nebylo by žádnejch homosexuálů, trans, fousatejch zpěvaček, leseb, hermafroditů,- ...... zrušený záchytky a detoxy, zdravej životní styl bez vepřovýho, žádný bezduchý tlachy v TV, žádný rádio, žádný koncerty, divadla, kina, výstavy, žádní domácí mazlíčci,- enem pětkrát za den pořádný prostocviky na koberci a v pátek kolektivní sabat za úpění rappera z minaretu !

14 1
možnosti
ZH

Neustále se snažíte vytvořit dojem, že jediní zachránci evropské kultury jsou xenofobové a neonacisté. Ale to by bylo z bláta do louže. Evropská společnost se nepochybně ubrání vám i muslimům. Pomůže tomu kulturní adaptace, kterou má Evropan v krvi. Pomůže tomu emancipace od vašich falešně apokalyptických vizí a nesmyslných generalizací. Ty melodramatické vstupy, které tu vy a Pilloni předvádíte nevyřeší nic, jsou postaveny na vytváření strachu, jenž přitom těží z neinformované hlouposti a pasivity. Popisuje bombasticky okrajové epizody a v centrálách ISIS a převaděčských gangů jásají, mají od vás Rvpromo zdarma.

2 22
možnosti
MR

muzete laskave vysvetlit co je pro vas xenofob a neonacista? ;-D mimoto Hitler take byval okrajova epizoda, a jeho partaj pro srandu kralikum

A centrala ISIS? ;-D kdo tu pise bombasticky, co?

16 0
možnosti
Foto

Indoktrinovaná společnost věřící v to, že ti co jsou ve vládě jsou vládci s právem řídit jejich životy. Obecný strach lidí z přistěhovalců je obecným strachem ze změny, ke které může dojít, pokud dojde k dostatečně velké demografické obměně obyvatel státu, aniž by byly základní principy demokracie jakkoliv porušeny. Pokud chceš demokracii, nemůžeš být nikdy svobodný, neboť ti vládne většina. Dokud patříš do většiny, žádný problém, ale když z ní náhodou vypadneš, tak si nestěžuj.

Lpěním na demokracii zajišťujeme, že ke změně dříve nebo později dojde (kvůli demokracii bohužel pro všechny, ať ji chceme nebo ne) a budeme se možná muset přizpůsobit a vzdát se našich zvyků a způsobu života, pokud je nám drahý (v nejhorším případě na to někteří doplatí životem). Zásadním problémem je, že zdroj našich obav a strachu neumíme identifikovat. Mylně je přisuzujeme demografickým změnám - jiným kulturám, jiným náturám lidí nebo náboženstvím - způsobeným např. přistěhovalectvím a nevidíme, že díky našemu rádoby svobodnému systému ani jiná možnost neexistuje. Až když od falešné svobody upustíme a přijmeme opravdovou svobodu jednotlivce za svou, tak máme naději se zbavit našich případných obav a strachu a žít si každý po svém jak dlouho budeme chtít.

0 0
možnosti
VP

R^ jojo, je to tak. " umírněný " islám je pro Evropu ještě nebezpečnější než teroristi, protože islám pod rouškou umírněnosti se šíří nepozorovaně, lží a přetvářkou. Postupně obsazují důležíté posty, až jednoho dne budou Britové, Belgičané atd. překvapený, že mají muslimskou vládu, která začne prosazovat islámské právo.

27 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik