Diskuse

Pokud Němcům vyvlastní byt pro uprchlíky, zůstane jim zlato za to

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mesto Hamburg piste tito. Ze se jedna pouze a jedine o dobrovolnost a pak ze majitel dotane zaplaceno . Cili byt mu vynasi... Bedingungen für die private Unterbringung Für die private Unterbringung gelten folgende Bedingungen: Wenn Sie aus humanitären Gründen helfen möchtenist dies auf freiwilliger Basis möglich,ist zum Gelingen der Integration eine zeitlichunbegrenzte Unterbringung notwendig,schließen Sie als Vermieter einen Mietvertrag auf privatrechtlicher Basis mit den Flüchtlingen als Mieter ab. Rechte und Pflichten aus dem Mietvertrag gelten nur für die Vertragsparteienes entsteht kein Vertragsverhältnis mit der Freien und Hansestadt Hamburg.

angemessene Höchstwerte

bruttokalt

463,50 €

556,20 €

681,75 €

772,65 €

987,46 €

1.109,62 €

0 0
možnosti

Také se mi to nelíbí a doufám, že k něčemu podobnému u nás nedojde. Zatím zde bohudík není žádná silná politická strana, která by něco takového podporovala. Dokonce i Sobotkova ČSSD, vědoma si výbušnosti tohoto tématu před volbami, lavíruje jak se dá.

K tomu vyvlastňování - chtělo by to více informací. Samozřejmě je to bezprecedentní krok, ale pokud by šlo například o byty v opuštěných panelácích, které jejich původní majitelé stejně nemohou udat, může se nakonec to vyvlastnění za slušný peníz pro ně jevit jako výhodné. :-)

0 4
možnosti

To je urcite vyhodne.

0 0
možnosti

Já jsem takový blázen nebyl. Hlasoval jsem proti vstupu. Je mi to na pendrek.

2 0
možnosti

Jak byste si představoval stav, kdy by každý ze svého hlasování něco měl ? 8-o

0 1
možnosti

Zase ti zlý Němčouři , píše p.Radek z Mexika. Přesto se celý ostblok k ním cpe a velmi rád by u těch "blbců" žil a pracoval.

RvRvRv

3 12
možnosti

Poslední slovo je klíčové. Ten "celý ostblok" tam chce (většinou) pracovat. Těžko mít někmu za zlé, že chce pracovat tam, kde mu zaplatí nejvíc, ne?

Ale nezaznamenala jsem, že by v Německu někomu zabavili byt kvůli ubytování pracovníka z východníh bloku.

9 0
možnosti

Kdyz si v klidu sedneme, nechame hlavou probehnout deni v Evrope, pociny Nemcu v nem, pak muzeme s urcitosti rici, ze opet prijde doba Ruska.

7 0
možnosti

A zdroj těchto "zaručených informací" by byl? Je to sice populární téma, ale kdyby to byla náhodou lež, do budoucna by to vaší věci spíš uškodilo.

1 0
možnosti

M42i88l42a41n 80R36a37d37e53k

16. 5. 2017 23:46

kliknete si na "Hamburg" je to ten nadpis a tam to je cerne na bilem.

3 0
možnosti
Foto

Němci jsou zvláštní národ. Jiným bylo od pohledu jasné, že Hitler je blázen, ale jim to nesecvaklo. Uctívali ho jako boha a způsobili 2. světovou a 60 milionů obětí. Teď je to podobné. Myslícím národům je jasné, co je Merkelová, ale Němci ji zase budou volit a následky budou tragické.

24 0
možnosti

M27i71l47a57n 44R55a65d26e64k

16. 5. 2017 23:08

i kdyz dluzno rici, byl zvolen asi 33%, to mu k vitezstvi stacilo, a pak Nemcum zavrel huby, tem co by remcali. Prvni co vyleteli kominem byli Nemci, to jeste pred valkou.

Ale jako celek jsou teda velmi poslusni

4 0
možnosti

Z EU se stal byrokraticky moloch, vladnouci social-fasistickymi metodami. V mnohem hori nez komunizmus, protoze lhostejnemu volicstvu zacpava hubu plnym zlabem a vymyva mozky uz od skolnich lavic nestoudne lzivou rudo-zelenou ideologii. Zbavit se tohoto moru uz dnes neni mozne demokratickymi prostredky.

11 0
možnosti