Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vystihl jste to perfektne. Dobry blog. A obliba pani Merkel pry stoupa a stoupa.

Alespon nam to denne sugeruje mainstream. Sugeruje nam taky, ze AfD v oblibe volicu klesa a klesa, takze v zari uz bude v minusu.

Pokud ji volici presto voli, volby se sfalsuji jako ty posledni v Severnim poryni. AfD mela najednou nekde nulu hlasu, i kdyz ji lidi volili.

Pan justcni ministr Haiko Maas pripravuje uz censuru na internetu, zakon uz predlozil Bundestagu. Vychodni Nemeci se zacinaji ptat, proc vlastne sli v roce 1989 na ulici, kdyz se jim diktatura vraci.

Mladi nespokojeni muzi, kteri prisli jako uprchlici a pocitali s domem, autem a pritelkyni, zacinaji byt agresivni vuci Nemcum. Je jich tady kolem milionu. Mame se na co tesit.

http://www.niederlausitz-aktuell.de/cottbus/66964/fuenf-verletzte-nach-messerangriff-in-cottbus.html

1 0
možnosti

zrovinka jsem o tom falsovani cetl. To se uz davno nedeje ano v Mexiku, tady jsou doposavad volby velmi transparentni.

0 0
možnosti

L31e38n64k36a 75M93e91y

20. 5. 2017 12:30

Macron chce vyřešit ekonomickou situaci Francie. Využije k tomu EU a hlavně spojenectví s Německem, vytvoří v Eurozone společný rozpočet, propojí systém sociálních dávek a rozložit státní dluhy na celou Eurozonu. V Německu zatím jeho návrhy nebyly schváleny, ale po znovuzvolení Merklové se k tomu dostane. Klade požadavky do Bruselu a do Berlína, protože se bojí něco vyžadovat na vlastních lidech. Bojí se nepokojů, které se ve Francii formují a moc dobře ví, jak by to dopadlo. Někdo by mu měl připomenout, kde to nejvíc tlačí, že reforma Francie je jeho prioritou. Pak at si reformuje EU a poučuje Střední Evropu.

4 0
možnosti
Foto

No a Nemci budou volit zase Merkel, drzet pusu a krok a vsechno financovat. Jsou neuveritelni. Nevim, co je to za narod.

1 0
možnosti

V4 jako formace je dobrá. Když ale pohlédnete na její představitele (Bohouš/Bureš, Fico, Orbán, Szydlová), je jasné, že každý si bude hrát na svém písečku, resp každý z nich bude usilovat o vůdčí pozici, takže dlouhodobě nemá smysl od V4 očekávat nějaký zásadní progres. Macron je pro Francii i pro EU dějinné neštěstí, protože agónie v EU bude pokračovat a Merkel se zřejmě udrží. Nezbývá, než se trvale účastnit těch aktivit, které souvisí se zdravým rozumem. Ona ta změna přijde, jenže ne zadarmo :-)

2 0
možnosti

M93i73l30a75n 80R15a74d86e21k

20. 5. 2017 17:34

jenže sami jsme každý mrňavá zemička, buď to bude nejméně V4 nejlépe V5 jinak není šance a zašlapou nás od hnoje

1 0
možnosti

R^Devastace národních států pokračuje. A naše "politické elity" uvažují pouze v horizontu dalších voleb. Politická prostituce na plný plyn. A u prostitutek stud nehledejme....:-(

3 0
možnosti

R^ ano, po volbách v Německu až vyhraje Merkelová je jasné, že v imigrační politice vůči V4 přitvrdí a ty jednotné soc.dávky schválí, a jak píšete, pak budou pro migranty z finančního hlediska zajímavější země V4, kde si za ty dávky užijí víc.

A jak je to s tou svobodnou a demokracii v EU je vidět i na článku ...

Elity vytvořily tajný plán na „ochranu Francie“ v případě vítězství Le Penové ....

takže vůle lidu elity nezajímá. Už mě to EU pěkně s...e.

http://echo24.cz/a/wiUrs/elity-vytvorily-tajny-plan-na-ochranu-francie-v-pripade-vitezstvi-le-penove

6 0
možnosti
Foto

Cetla jsem, ze v druhem kole, spousta volicu dostala poskozene, tudiz neplatne Le Pen listky.

1 0
možnosti
Foto

Mám pocit, že o tu podporu jde v první řadě.

Evropa se zoufale snaží roztočit kola konzumu a myslí si, že to vyřeší dovozem konzumentů. Ale ta cena... :-/

5 0
možnosti

M44i25l98a64n 14R61a76d86e20k

20. 5. 2017 17:37

to je to že politici nerozumí ekonomii. Obyčejný hospodský tomu rozumí více. Oni si přivezou konzumenty jako si nadělat háfo dětí kterým budu dávat kapesné aby v mé hospodě chlastali sodovku, a tak budu mít velkou tržbu

3 0
možnosti

Karma blogové stálici a dovolím si dovětek: V ekonomice jsou skopčáci vysoká třída, ve společenských vztazích studení jak psí čumák a rádi komandují. Nejen proto jim to se slovanským naturelem nejde dohromady. To ovšem špičky EU i náš Bohouš nechtějí slyšet, befel od frau Merkel je pro ně Písmo svaté.

12 0
možnosti

Jen nekteri radi komanduji. Vetsina ma uzasnou schopnost poslouchat

kde koho z vlastniho stredu.

3 0
možnosti

Pane Milane, všichni poslanci za ANO a ČSSD hlasovali pro přijetí sankcí vůči Maďarsku. Kvůli odmítání uprchlíků, snaze omezit neziskovky a sorosovu univerzitu. Takže voliči nejpopulárnějších stran si přejí normalizaci. Ba přímo se na ní těší. Když vítají takový postup vůči Maďarsku, tak zřejmě chtějí aby EU stejně zakročila proti nám, kdybychom si náhodou chtěli rozhodovat ve své zemi sami. Nebo se mýlím?

Takže jak máme jako země brát V4 vážně, když si to většina voličů nepřeje?

7 0
možnosti

to je prave ono. Volici voli bud ze setrvacnosti, nebo vubec nevoli, nic se nedeje, az se dit bude, a ono bude, jen co to vyhraje Merkel, uz se to tam zacne valit z Italie, a pak budou jen remcat, proc jsou problemy.

Zivotni uroven cele EU se zacne snizovat, kazda sranda neco stoji, ale bude to salamova metoda, pomaloucku, az si zvyknou.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS