Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já sice s Vámi souhlasím, ale koho volit? Já jsem rozhodnutý dát hlas Realistům, jenže ty jsou na kandidátkách prvně a většina lidí ani neví, že existují. Svobodní mají jen Macha, který se zašil do Bruselu, Okamura nemá kloudný program v jiných oblastech (ekonomika, školství, zdravotnictví ..). A ODS je se zombie Němcovou a Bendou ve slepé uličce.

4 0
možnosti
Foto

Svobodní nemají jen Macha, ale i kdyby, pokud jim nedáme příležitost se učit praktické politice, tak na tom budou pořád stejně. Myslíte si snad že takový Kalousek se jako protřelý politik již narodil?

0 0
možnosti

Je skoro pul roku z roku 2017 pryč.Za tu dobu se staly pouze dva teroristické utoky,oba v Británii,tedy již mimo EU.První měl na svědomí padesátiletý Brit,který s uprchlickou vlnou neměl nic společného,druhý utok se vyšetřuje.Teroristický utok v Petrohradu nepočítám,to je Východ a v Rusku by žádné teroristické utoky jistě nejsou možné...taková jsou reálná fakta.V tomto roce se žádný teroristický utok v Západní Evropě,která je součástí EU ještě nestal.Vyčkejme,co se v Británii skutečně stalo.

0 26
možnosti
Foto

Desítky teroristických útoků, s potenciálem stovek mrtvých a možná až tisíců raněných, byly zmařeny, s vynaložením milionů eur, zpravodajskými službami a policií. Připočtěme k tomu ty desetitisíce obětí kriminality imigrantů, zmařené lidské životy, do smrti poznamenané ženy, co si prožili znásilnění, nebo "jen" dostaly pár pěstí a kopanců... To chce mít hodně dobrý žaludek, abyste s takovou bohorovností přehlížel takovou spoustu lidského neštěstí způsobenou falešnou humanitou.

25 0
možnosti

Každý pád se uskuteční nejprve v myšlení a teprve pak v reálu. Západní svět, především západní Evropa, je na nejlepší cestě k potvrzení tohoto pravidla, které funguje zcela bez výjimky, pokud není včas zastaveno. Zdravím pana autora, jeho vysoká karma je dosažena právem, neboť chápe, která bije.

21 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS