Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koho myslela kancléřka tím "nás to posílí?

Pochybuji, že domorodé obyvatelstvo Německa.

1 0
možnosti

Karma, pane Radku, ale přece bych měl připomínku pro nás všechny, kteří se nějak vyjadřujeme k současnému hospodářskému, politickému nebo kulturnímu dění ve světě i u nás. Prostě stručně - chybí mi v našich vyjádřeních více optimizmu, naděje, návrhů na řešení a bojovnosti. Nesmíme se stát statisty, smířit se s demontáží evropské kultury, hodnot a jen konstatovat či popisovat tristní stav. Musíme nutit politiky, které jsme si zvolili, aby zastupovali naše zájmy, nikoliv jen bruselské befely. Musíme si volit politiky, kteří chtějí spravovat naši vlast ne podle cizího diktátu, ale podle vůle našich občanů. Musíme nutit naše politiky, aby dodržovali ústavu České republiky, která je naším Písmem svatým. Musíme dávat lidem naději, že je možné věci měnit, když budeme ochotni pro to něco udělat, žádat po sobě i po spoluobčanech, aby nenechali Česko na holičkách a pomohli zabránit importu islámu, který do Evropy nepatří, protože popírá křesťanské hodnoty, které vybojovali naši předkové, předali je nám, abychom je chránili, zušlechťovali a odevzdali těm, co přijdou po nás! Chceme-li diskutovat o velkých věcech dneška, diskutujme bojovně a konstruktivně, jak to uměli Karel Havlíček, Tomáš G. Masaryk, František Palacký nebo Karel Čapek!

5 0
možnosti

Nutime, nutime, volime, volime, ale od 1989 se zatim kazdy stara jen o svoje koryto a penize. A kazdy druhy je zapojen do korupce a vladni kriminality. A jeste si vytvori zakony tak, aby to nebylo soudne stihatelne.

Ty co se starali o stat mainstreamova media dehonestovala a stale dela tak 24/7, takze byli nuceni odejit.

Cas na "diskuze" uz skoncil. To co se deje je davno jiny level. Bud' nastane razatntni zmena, anebo se s tou situaci smirte.

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS