Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P86e94t96e47r 62H29o69s16e55k

24. 6. 2017 11:26

Pro vás všechny kteří ovládate angličtinu a máte do jíste míry ponětí co se děje na této straně Atlantiku. Doufám, ze tento link otevřete . Nemyslí si, že to co přeposilam, není tak docela mimo topic a najdete to ( když už nic jiného ) zajímavé.

https://youtu.be/-awkYhtey50

1 0
možnosti
MR

to je vsude dneska

1 0
možnosti
AR

Dle dnešních večerních zpráv polské TVP1 dostal vyčiněno Macron od polského ministra zahraničí včera a od premiérky dnes. Tu dnes tvrdě podpořil i Orbán. Macron musel vyslechnout to, že země V4 také braly migranty, ale z evropského východu už před rokem 2015 a je jich na desítky tisíc v každé zemi. Schengenskou hranici se snažily skutečně hlídat. Proto nemusí být zde 2 roky výjimečný stav jaký je ve Francii. Proč Francie nic vloni nepodnikla praktického na vedení EU v Bruselu, aby letos do Evropy už nepřiplul žáden člun s utečenci asijskými nebo africkými? Prosadí Macron, že v létě už čluny budou na moři obráceny zpět s utečenci do místa vyplutí?? Těch připomínek byla na něj celá řada a na podzim dojde v Budapešti k jednání šéfů zemí V4, na niž byl Macron pozván a toto pozvání on přijal. R^

16 0
možnosti
SB

Děkuji za zprostředkování něčeho, co já jsem neviděl.

4 0
možnosti
Foto

Já tomu R-U taky začínám přicházet na chuť :-)R^

2 1
možnosti
SB

Děláte si o tom státě zbytečné iluze.

Starej Procházka se například za celých 68 let své vlády nedal korunovat českým králem.

A od roku 1866 to byl totální satelit Německa. I do války šel za ryze německé zájmy, protože Německu šlo o kolonie v Africe, které by R-U nedostalo. Kdyby Německo a R-U vyhrály válku, R-U by zaplatilo mrtvými, ale nezískalo by zcela nic. Dva státy vedly společnou válku za zájmy jednoho. Krvácely oba, ale jeden za své zájmy a druhé za zájmy zcela cizí.

4 0
možnosti
JH

Souhlas až na to "rozbití" R-U. To v té době bylo už jen satelitem Německa a i proto se rozpadlo celé.

3 1
možnosti
SB

Přesně tak: Šlo do války za vysloveně německé zájmy. Kdyby první světovou válku s Německem vyhrálo, stejně by všechnu smetanu slízlo Německo.

4 0
možnosti
JV

J45i35r98i 82V35r95a80b11e33c

23. 6. 2017 20:56

Držte se své sprosté, neohoblované trosky z hradu a nechte toho mladého, inteligentního, dynamického politika činit.

Antikarma RvRvRv

3 14
možnosti
SB

Mládí a inteligence je hezká věc, ale musí sloužit dobré věci.

Vysoce inteligentní a ještě o rok mladší než Macron byl například Heydrich.

15 0
možnosti
JH

J96a93n 70H59l51e47d11í66k

23. 6. 2017 20:37

Sledoval jsem Macarona a připomínal mi Napoleona, který ten tyátr má pevně v rukou.- Domnívám se, že gns. Merkel byla kapku v rozpacích, ale následně Francouzovi přikývla. - Mám dojem, že po příchodu dalších milionů Afričanů, se rozpadne Macaronův plán, jelikož půlku žandárů vetřelci odrovnají hned a druhou část do 1 měsíce,-- v zápětí začnou desetitisíce černochů .. prosakovat do všech zemí Evropy, která trvale odmítá postavit rychle pevné ploty, včetně zajištění vojskem. Asi už nepomůže ani výstoupení z bruselské ťurmy, milionové průvody hladových a žíznivých samců nemá nikdo kapacitu tu příšeru zastavit.

7 0
možnosti
KC

Autor není daleko od pravdy, avšak co to pomůže, když bič má v ruce vozatajský tandem Merkel-Macron, kteří nutí tažný dobytek pokračovat směrem, který potřebuje Německo (a Francie se chce přiživit). Z této konstelace nic dobrého pro nás, ani pro mnohé další nevzejde. Jenže vzepři se, posadí ti psí hlavu a skončíš v kopřivách. To je podstata budování další totality, tudíž zbývá buď rezignovat, sklopit uši a sekat dobrotu nebo se vzepřít či alespoň brzdit násilí shora. Jenže jak a s kým, když Sobotka je pasivnější než mrtvola a ti, co přicházejí v úvahu po volbách, nemají kvality pana Orbána? Za sebe říkám, že pro EU v této podobě nehnu prstem nic víc, než se vejde za nehet, neboť to lepší z mého úsilí skončí v rukou biřiců.

25 0
možnosti
PK

Koho máte na mysli tím pátým? Jinak souhlas.

2 0
možnosti
MR

M98i44l66a72n 16R29a82d82e79k

23. 6. 2017 18:28

takové Rakousko. Možná.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS