Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A není spíše věk odchodu do důchodu dán věkem dožití? Nelze tedy spíše z vyššího věku odchodu do důchodu odvozovat zlepšení sociálně ekonomické situace daného státu?

0 0
možnosti

Ano, je dán, ale jak to vidím kolem sebe, tak moderní medicína pouze oddaluje smrt aniž by nějak výrazně přispívala ke zlepšení kvality života stárnoucích a starých. Sedmdesátník nikdy nebude v té samé formě jako třicátník.

7 0
možnosti
PB

..... vod rána to sjíždím, ale komentáře v neutrálu,- voni vůůůbec neví jak to maji uchopit a kemu to hodit na triko,- levo-středo-pravo ?!? Co se ten mladejm Helmutům nelíbí a co teda vlastně chcou ?!?,- ...... proti Doníkovi to není, proti Ladinovi to taky nejni, proti rejžám to taky nejni ?! Proti globálnímu kapitalismu?!,- no co proti tej demokracii, svobodě a pohybu volnýho kapitálu ty fetky asi tak maji?! Sama mediální scéna se chytla svejma "expertníma analýzama" do pasti a nyčko sou z teho totál v pr....!!!

10 0
možnosti
MR

Prej chteji aby Evropa skoncovala se svetovou bidou. Holt Helmuti maji za to ze belosi jsou bohove, a reknou - at neni bida a ona nebude.

Ja bejt Merkel tak reknu - ano mate recht, vezmu vam socialni davky a pdpory a poslu to chudejm Africanum. A hned by je to preslo.

8 0
možnosti
DK

Zapadni zeme jsou mnohem vyspelejsi a bohatsi nez my...o tom zadna...Nicmene ke sve vyspelosti rozhodne nedosly cestou, kterou se vydaly nyni. Kapitalismus je ta cesta, ktrea je dovedla k vyspelosti.

13 0
možnosti
JB

Houby s octem! Víte vůbec, kolik tun nakradeného zlata se po válce "nenašlo"?! Až ho vyčerpají nesmyslnými dávkami ekonomickým migrantům, budou chudší než východní Evropa. A pak běda nám - potáhnou fofoláci sem!

3 0
možnosti
JH

Běžní, němečtí občané se k nám stavějí přátelsky, ba dokonce s obdivem, že se dokážeme novodobým komunistům a devastátorům evropského životního stylu vzepřít. Němci jsou holt Němci, mají svou mentalitu, která jim velí, že názor vůdce je svatý, mají rádi pořádek a řád, jenže se jim to začíná vymykat z rukou a rozpor mezi pořádkem a řádem a vůdcem je čím dál hlubší.

13 1
možnosti
Foto

Předevčírem (ve čtvrtek) jsem přejížděl Nizozemsko - Německou hranici a Němci mě přivítali důkladnou prohlídkou auta, zavazadel i lustrací osob. Brali to ve velkém, u každého auta tři policisté co měli celou dobu ruku na pistoli. Když jsem se rozhlédl, co nevidím. Všechna prohlížená auta, až na jedno, jsou s ne-německou SPZ. A to jedno s německou SPZ řídil černoch. Nejsou ti němečtí policisté náhodou xenofobové?

4 0
možnosti
MK

A tihle lide o nas mluvi jako o fasistech jen proto, ze chceme aby zakony platili pro vsechny stejne. Rv

22 0
možnosti
KC

Martine, dlouho o Vás nebylo slyšet, ale dnes jste ukončil bobříka mlčení a za názor budete pochválen před nastoupenou jednotkou!

5 0
možnosti
KC

Pana Radka čtu, protože skoro pokaždé přijde s něčím zajímavým. Tentokrát ten příměr mezi Janem III. Sobieským a prem. Kaczyňkym je nadmíru trefný! Není vyloučeno, že po stovce let to bude v análech tak psáno. Karma a puntík do notýsku!

9 0
možnosti
Foto

Když vy na ten náš, evropský, západ máte hroznou pifku. Nevím, kde jste přišel na to, že by ho mohly spasit postkomunistické země pod vedením Trumpa. Ten "brajgl" byl všude, kde k jednáním G XX došlo. Ale Hamburg, potažmo Merkelová, jsou neschopní. :-/. Proč nám nepřijdete na pomoc, když tomu tak rozumíte?

5 18
možnosti
Foto

Dávám karmu. Až na tu hráz mezi Východem a Západem. Ať " hráz" nebo "most", tohle nikdy nefungovalo a fungovat nebude. Jednoznačně Západ !

5 1
možnosti
MR

to rozhodne! My jsme Zapad, i Polsko a jini. Trump to rekl na plnou hubu. A je to zase Polsko ktere ten Zapad chce zachranit, At uz u Vidne nebo v 1920 proti SSSR.

Ale ten DNESNI Zapad faliruje, zacina cenzura a zase brajgl. Az to prestane, adoufejme ze ano, tak to bude zase most

13 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik