Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tak dlouho se budou multikulti plazit až je Islám zašlápne

jako šváby. Není to tak dávno co Kanaďan Eric Brazau dostal devět měsíců za rozdávání letáčků proti Islámu. Pravda, byl trochu sprostý, ale to je třeba i český president. A co si za tu horlivost v obraně Islámu Kanada zasloužila? Ach ano, ozbrojený útok v parlamentu.

Angličan Tommy Robinson, bývalý člen EDL, byl znovu poslán do vězení, za to že po obdržení výhrůžek na twitteru na ně odpověděl, a ne zrovna politicky korektně. Nejdříve šel za policií si na výhrůžky stěžovat, a jelikož se policie k ničemu neměla, tak odpověděl, a to už se policie k činu měla. Měl pan Robinson mluvit na Oxfordské universitě, ale bude na chvíli zase v lochu, tak nebude moct plkat proti islamizaci své země. Britské autority šikanují jeho i jeho rodinu, do domu jeho rodičů párkrát vlítla policie, zakázalo se mu užívat internet, byl nařčen z neplacení daní, nic se nedokázalo, atd. Šikana jak vyšitá.

Zato britský muslim Abu Rumaysah, tomu je hej. Pozvali si ho do televize kde se vyjádřil v tom smyslu že chce vidět všehcny ženy v Anglii zahalené od hlavy k patě a šaria musí platit všude. Sice se to nelíbilo té co ho zpovídala, ale on za takové řeči pochopitelně potrestán nebude a budou dále patrolovat ulice, obnažené ženy a gayové nejsou vítáni. Jsme přece tolerantní.

Jinde si o to teprve koledují. Ve Finsku se Mehmet Kaplan, representant Strany Zelených, nechal slyšet že bojovníci za chalifát jsou jako švédští hrdinové kteří pomáhali Finům v obraně proti Stalinovo SSSR. Co si o tom obyčejní Finové pomyslí nevím, ale ať si pomyslí cokoliv, je jim to asi na draka.

Zrovna jako je daňovým poplatníkům na draka si myslet své o další pomoci Palestině, všehovšudy pouhých 4 000 milionů eur. Palestina, čtyři miliony a něco obyvatel, dostává více pomoci než takové Řecko, s více než jedenácti miliony obyvatel, a to je řečí že jsou to vyhozené prachy. Ne že by to nebyla pravda, ale do Palestiny jsou to prachy na vyhazování také, hlavně do povětří.

V Německu to není lepší, v Mnichově lidem tak trochu vadí výstavba nové mega-mešity, městská radnice chtěla lidem vymluvit jejich islamofobii, to se nepodařilo, tak ti co této stavbě oponovali už dostali tučnou pokutu za difamaci náboženství, protiže si dovolili říct takovou lež jako že Islám a demokracie jsou neslučitelné. Když to říkají sami muslimové, to se taktně neslyší. Bavorský Verwaltungsgericht prostě nebude trpět nějaké remcaly, a povolil sledování osob které by nechtěly chápat co je jedině správné. Díky bohu že v Česku je ještě bordel a já jsem v Mexiku, kdyby to bylo Německo, tak za takové blogy jaké píšu, já a jiní, tak zacálujem pokutu ve výši 2 500 eur, jako bloger Michal Stürzenberger, kterému ještě pohrozili třemi lety v chládku. Referendum o mešitě se v Mnichově zatrhlo, protože prý by dali odpůrcům mešity legální status, a to teda ne holenkové. Uvidíme jaký vděk si za to Německo zaslouží.

O Anglii se už nemusím zmiňovat, ale nedá mi to. Když 75letý a Paul Griffith procházel scannerem na Stansted letišti, a rozezvučelo se to, bylo mu nakázáno se vyzout, tak se ozval a řekl - klid, nejsem muslim - byl ihned zažalován za rasismus (Islám je rasa?), a měl popotahováni u soudu na krku, a úplně za nic.

 Ale musíme být k jiným vstřícni, i na letišti.

Na belgické universitě v Liege, tam mají smysl pro humor. Teda proti černému humoru nic nemám, ale toto byla hra zorganizovaná na vnímání problémů v Palestině. Jmenovala se ta hra Malí Palestinci proti zlým židům. Studenti měli hrát role zlých židů a bezbraných Palestinců. Když se to dostalo na veřejnost a byl z toho skandál, tak rektor tu hru teprve zakázal. Čili Belgičané toho mají také dost, ale co je jim to asi platné.

A stále se povolují stavby mega-mešit, stále se otevírají brány muslimským uprchlíkům i ze zemí kde není válka. A oficiálně Islám je stále náboženství míru, a stále se multikulti politici lísají k těm co nemají v úmyslu odplácet stejnou mincí, i když si lidé už myslí své.

Takže plazit se a škemrat o přízeň před někým koho můžeme s úspěchem podezírat že to s náma nemyslí dobře, je říkat mu - plazím se před tebou jak zmije, zašlápni mě ó pane - a on nemá proč nám nevyhovět.

Autor: Milan Zavala | středa 5.11.2014 5:54 | karma článku: 41,51 | přečteno: 3981x
  • Další články autora

Milan Zavala

EU jde konečně cestou Daladiera a Chamberlaina, nejsme přece váleční štváči

Se Zlem nebudeme válčit, Zlo musíme ukecat a donutit podepsat smlouvy. Podepsal Hitler, podepsal Erdogan, a plní to, žádné migranty už nepouští, jen Rumuni je stále zastavuji na moři. Podepsal Irán, to je záruka že atomovku mít

12.9.2017 v 17:02 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1318x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Zasloužili by si Evropané v budoucnu atomovou válku jako si zasloužili dvě světové?

Asi ano. WW1 a WW2 je vina německá, ale i vina nečinnosti ostatních. Když pročítám diskuze které se týkají atomových zbrani v KLDR a Iránu, zírám když i lidé kteří jsou si vědomi nebezpečí od islámu, brojí proti USA a volstrýtu

7.9.2017 v 23:55 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Jak jde o prachy, i Lidl se omlouvá, i americké university a podniky už pociťují kopanec

do nejcitlivější části těla - šrajtofle. Dožírat zákazníky jde jen tam kde se vesele žije ze státních grantů, a koho chleba jíš....Ale v Lidlu jste pání VY, zákazníci, berte to na vědomí místo jejich planých omluv, není to poprvé

2.9.2017 v 20:25 | Karma: 45,07 | Přečteno: 4029x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Anglické děvčátko na převýchovu do muslimské rodiny, doufejme že to byl jen přešlap

a někdo chtěl být papežštější než papež. Pětiletá byla odebrána matce, možná právem, ale neprávem dána do rodiny odlišné kultury a náboženství. Ten kdo je zodpovědný to neudělal omylem, přišlo se na to a bude se to vyšetřovat.

29.8.2017 v 18:06 | Karma: 40,67 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Přichází na řadu socha Kolumbuse, zítra Washington, Jefferson......a nadvláda menšin

možná se Antifa inspiruje i v Evropě. Padají sochy jak listí, drtivá většina lidí je proti, ale politici se bojí pár křiklounů. I obchodníci se jich bojí a je jim fuk jestli to je zákazníkovi milé, hlavně že je novináři pochválí

27.8.2017 v 1:22 | Karma: 42,86 | Přečteno: 2191x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:25

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik