Merkelové otrnulo a Schulz stále perlí

Německo má zase nepřátele, a tím jsou USA, Maďarsko a Polsko. Aby se neřeklo tak Turecko také. Hysterky s čepičkama - vagínkama  bojují za svobodu, hlavně když si na hlavu dají hidžáb a Angela Davis a teroristka předsedají

ty Schulze zajímají je na jejich straně. Podle Schulze Trump stigmatizuje média, ty které očividně lhali. Německo zase potírá ta média které vyšťárají nelibé zprávy, které pak chtě nechtě ideologicky nezávadná média komentovat pak musí. 

Neříká nic nového, německá vláda o Trumpovi mluvila jako o nepříteli lidstva, Juncker se šklebil a říkal jak budou muset naučit Trumpa jak se to dělá. Čili se do Evropy vezme ještě více mladíků, stále se bude podporovat Palestina, nedej pámbůh že z antisemitismu, ten je zakázán. Do NATO se bude přispívat podle uvážení. 

No a byl to on a Merkel kteří ještě před pár dny stále tvrdili že bez Erdogana to nejde, jejich smlouva s Tureckem je to jediné správné, dnes těžko něco podniknou protože už mají nepřítele doma. Ale aby dovršili dílo, tak si znepřátelí USA. Zvyk je železná košile, a 70 let demokracie holt už omrzelo a chtějí nějakou akci. Té se jim může dostat, dnes je v Bílém Domě Trump a ne Obama.

 Němci znova sní o tom že jsou tak početní že dokážou sjednotit celičkou Evropu pod jejich osvíceným vedením. To se sice nepodaří ani do třetice všeho dobrého i zlého. Jen doufejme že nebudou na této cestě mrtví.

Aby bylo jasné o koho jde, o člověka který teprve bude kandidovat, a už hledá okolo sebe nepřátele. A to ještě nezačal. Koho si Němci zvolí je jejich věc, problém je že Němci zase chtějí aby ostatní státy byly podle jejich gusta. Další ukazatel je že davy jásají, a hlasování pro něj na 100%. Dajší sjednotitel Evropy na obzoru. A půjde to po dobrém nebo po zlém, hlavně to bude podle Německa.

 

JINÍ TUTO HROZBU VIDĚLI UŽ PŘED LETY

 

zdroj  zdroj  zdroj

Autor: Milan Zavala | neděle 19.3.2017 21:00 | karma článku: 40,49 | přečteno: 2081x