Milan Radek

Uvažuje německá europoslankyně o Česku jako ještě o protektorátu?

21. 06. 2017 1:47:56
Chtěla by poslat aspoň jednu vesnici do některé země V4. To proto že by se mezi svými cítili lépe. Čímž dokázala že už ví že se muslimové integrovat nebudou, tak vesničky pro migranty jsou jedinou možností, ale už ne do Německa.

Asi už to nezvládají, i když to Angela slíbila. Pokud by se to podařilo prosadit, vesničky pro různé migranty by EU podporovala, tak by to do EU proudilo horem pádem, mezi svými lidmi a zvyky, a za evropské peníze by to bylo ještě lákavější. Takže bych té europoslankyni rád poslal třeba pár syrských rodin do jejího bejváku.

Že by to byla ode mne drzost protože nemám právo rozhodovat o jejím bejváku? Ale proč ne? Sakra, když ona rozhoduje o cizí zemi kam chce posílat celou vesnici, to jen jako na začátek jak se to osvědčí, a zřejmě se nezeptala ani těch Syřanů zdali by do nějaké té xenofobní rasistické země vůbec chtěli, vzpomeňte na syrské údajné křesťany a ten přemalovaný kravín. Ale i Francie je nebezpečná a xenofobní, také zrovna čtu jak se zoufale z té Francie snaží utéct, tam by vesničku nenašroubovala? ZDE

Když místo toho aby oslavovali její náramný nápad ji nadávali, tak trochu ubrala. Ale prý je smysuplné brát celé komunity. To jako že budou rovnou verbovat a přesídlovat celé vesnice nebo co? Má ona vůbec šajnu o uprchlících? To si myslí že celá vesnice nebo ulice se sejde na schůzi a odhlasuje že půjdou spolu založit svojí vesnici někam jinam?

Kam na ty hovadiny v europarlamentu chodí? Nebo snad na něčem jedou? Jestli to půjde dál, tak jsou za chvíli schopní navrhnout přesídlování třeba celých afrických zemí. To chce antidoping, to snad není možné.

Zrovna se v Bruselu chtěl jeden jedinec odpálit za pokřiku Allahu akbar. Prej na nádraží. Neví někdo jestli to nádraží není blízko Europarlamentu? Možná zabloudil. ZDE

Zdroj

Autor: Milan Radek | karma: 43.45 | přečteno: 2698 ×
Poslední články autora