Budou i Evropanky muset chodit v budoucnu zahalené?

Narazil jsem na video s egyptským presidentem Násirem. Mluví o požadavku člena Muslimského bratrstva aby uzákonil zahalování žen, dole zahřmí smích. Někdo zvolá ať si bratr dá hadr na hlavu sám. Hned se mi vybavil president Bellen

Ten uvažoval o něčem podobném jako ten člen Muslimského bratrstva, a to i pro ne-muslimky. A také pár lidí mu s posměchem řeklo ať si zabalí svou vlastní hlavu do hadru. Video s Násirem je 50 let staré. Video s Bellenem je z tohoto roku. Co bude za 50 let?

Publikum, president ani většna obyvatelstva si tenkrát nedovedla představit že by se něco takového dalo uzákonit. Muslimský svět se ale horempádem mění. Co vypadalo před lety jako absurdita, dnes je i tato absurdita překonána. 

Před 50 lety byl islám v Evropě něco exotického, nanejvýš to připomínalo filmy s Rodolfem Valentinem. Dnes jsou problémy s muslimskými přistěhovalci hlavní náplní volebních kampaní. Co bude za 50 nebo i míň let? Budeme se dívat na takovéto videa a pokyvovat hlavami a lkát nad tím jak nás ta sranda přešla?

Vždyť pohanská Evropa si také nedokázala představit že se všichni pokřesťanští, svého času něco takového bylo nepředstavitelné. "Zcivilizuje" nás islám? Stačí kouknout na mapy jak se poslední staletí mění a jak islám utěšeně expanduje.

VIDEO ZDE v češtině

zde anglicky

Autor: Milan Zavala | pondělí 26.6.2017 0:28 | karma článku: 40,27 | přečteno: 1818x