Byla segregace nebo apartheid opravdu zlo? Presidentka studentského svazu říká že ne

Ale bylo, řekne našinec. A co na to  bývali segregovaní? Ti to obnovují. Na některých amerických universitách jsou zóny nebo i dny jen pro nebílé, přistěhovalci, zvláště z Afriky a Východu v EU žijí v uzavřených komunitách

ne z donucení ale ze své vlastní vůle. Hodně černých samozvaných lídrů volá po nové segregaci, aby tam či onam nebyli běloši vpuštěni. 

A zvolená vůdkyně studentského svazu na Salford University v Manchesteru, UK, volá po utlačování bělochů. V Evropě. Pochází ze Somálska, a je to jedna už z mnohých vlaštovek zvěstující muslimské jaro v Evropě. To říká bez uzardění a s plným vědomím že jí to projde. A nechce jen to.

Požaduje aby více lidí četlo Korán, čímž by se islamizace zrychlila a konečně by muslimové převzali vládu. Tak doslova - islamic takeover. Počínání britské vlády považuje za rasistické, poučuje o tom že muži a ženy by se spolu neměli kamarádit, ale ví že se Britům zalíbí. Proč? 

Dělá hezké fotočky kde se radostně usmívá. A je v obrazu kde hlásá levicovou oficiálně uznávanou mantru. MÁME TOHO VÍCE SPOLEČNÉHO.  Proti tomu se nemůže nic namítnout, to by už bylo trestné. 

Podotýkám že se nejedná o bezvýznamnou uklízečku, ale o vyšší třídu, která bude v čele společnosti. A ví jak na to. Spolupracuje s levičáky, a bude s nima bojovat proti rasismu, xenofobii, homofobii, a vůbec se ohání tou správnou mantrou. 

krásný slogan - máme toho více společného. Asi tu vůli islamizovat se

ZDROJ   informace zde jsou dnešní ale ne čerstvé, to už trvá nějaký ten čas, a stále se trpí rasimus i xenofobie, ale jen ta elitama požehnaná. A pokračuje to dál a dál.  Až to dokvačí i do dnes ještě zaostalého ČESKA.

Autor: Milan Zavala | neděle 2.7.2017 0:02 | karma článku: 41,59 | přečteno: 1949x
  • Další články autora
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik