Další zanedbatelný útok v Německu a Česka se to týkat bude také

Štěstí že Allah neklade důraz na množství, stačí jen úmysl, takže touha po věčné souloži v ráji nezaviní mnoho obětí, stačí jedna a 72 panen je zaručeno. V Hamburgu stačilo rozmáchnout se mačetou. Problém je ale úplně jinde.

Pominu staronový fakt že dnešní útočník v Hamburgu také byl policii znám, vědělo se že je to islámský fundamentalista, měl prý být dávno vyhoštěn, ale jelikož nemá papíry tak se o něj Německo MUSÍ postarat, a vykopnout ho nelze. To jsem měl jako mladý vědět, měl jsem ject do Němec bez papírů a dodnes by o mne bylo postaráno.

Sranda stranou, zde jde o ten netypicky německý bordel v tak normálně spořádané zemi. Přijít může kdo chce, kdy a jak chce, říct že se jmenuje Kašpárek a pochází z Marsu. A Němci jsou v koncích. A i přes to že ví že úmysly všech Kašpárků jsou nepřátelské.Takový  bordel snad není ani v Ugandě. 

Ale úplně nejorší je fakt že místo aby se chytli za nos a něco s tím začali dělat než to úplně přeroste přes hlavu je, že ten bordel chtějí posílat dál aniž by si uvědomili že ani to časem nepomůže, i kdyby se česká vláda zachovala zrádcovsky a uprchlíky začala lákat do Česka. 

Příliv uprchlíků se nezmenšuje, naopak. A vlády a elity málokdy berou kalkulačku do rukou. Napříkad ZDE 

Tyto útoky opravdu už ke každému velkoměstu patří, jak správně řekl muslimský starosta Londýna, a to tak že tato zprávička z Hamburgu už ani nestojí za větší pozornost. Problém ale ovšem nespočívá v těchto útocích, ale v té pozvolně kapitulaci. A v bezzubé evropské politice, EU je už pro smích králíkům.

 

 

Autor: Milan Zavala | sobota 29.7.2017 0:25 | karma článku: 44,67 | přečteno: 2887x