Semkněte se více ať se to lépe lépe vjíždí do davu

A už tu máme "netolerovanou agresi" místo teroristického útoku, teď ještě vysvětlit co je tolerovaná agrese aby bylo jasno. Zpráva o dalším útoku, ale jen letmo, je to jen folklor který k Paříži patří, zrovna jako vojáci ve městě

jako by byla válka. A ještě horší že to na nic není, zase se radikalizovalo nějaké vozidlo a vjelo do vojáků, tak na co tam vlastně jsou? Když jim to vozidlo stejně uteklo. Vojáci v ulicích jsou na prd, to je jako špuntovka proti komárům. Vidím fotky jak vojáci v plné zbroji procházejí okolo zahalených žen s rancema a kdyby v nich měly bomby, tak nestačí vojáci ani vystřelit, i kdyby ten výstřel na něco byl.

Ale nějaké vlaštovky už přilétají, sice s křížkem po funuse, ale přece. Třeba Rakousko se chce zachovat jako ten starosta z Hodonína, a chtějí legitimovat ten další příval migrantů, možná i další opatření jako třeba zeď, ne tu maďarskou fašistickou, ale demokratickou. Teď, když už jich tam mají asi 800 000 a nezvládají, v zemi s asi s osmi a půl miliony obyvatel, to je zu moc. Ale lepší pozdě než nikdy. 

Pár lidí už se také zmáhá na odpor a za soukromé peníze se posílá loď do Středomoří proti "neziskovým" pašerákům, ti jsou zatím v přesile. Vypadá to že v budoucnu se to nevyřeší bez násilí. Ale kdo chce kam....vlády v EU nepadají z nebe ale volí je lidé. Tak na to vzpomeňte až půjdete volit. A zapomeňte na to že by hlídky ve městě na něco byly.

Zpráva o netolerované agresi

Alžířan co najel do vojáků v Paříži. Ale bude to další narušený jedinec, ilegální migrant který utíká před válkou a hladem. Statistiky budou vypadat lépe. Co se dá dělat, byly volby a lid si zvolil.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 10.8.2017 0:10 | karma článku: 42,00 | přečteno: 1860x