Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Já Vám budu oponovat v názoru, že sluníčkáři jsou největším nebezpečím.

Mnohem větším nebezpečím než vlastní sluníčkáři jsme my ostatní, kteří z nevím jakého důvodu těm sluníčkářům ustupujeme.

Kdyby bylo po mém, nezakázal bych sluníčkářům, aby své nejapné postoje a přání slovně šířili. Máme svobodu slova, tak ať si pan Uhl s paní Šabatovou klidně kolem sebe utvoří skupinu stejně praštěných individuí, ať se stýkají ve volném čase, kde chtějí a kde to umožňuje zákon, a ať si mezi sebou konverzují o tom, jací oni jsou ušlechtilí a tolerantní a jak většinová společnosti je netolerantní a fašistická. Klidně ať si tohle někde vykecávají, když se jim to líbí. Ale nás nesluníčkářů je více, takže by se museli podřídit oni nám.

Naprosto nechápu, proč se bojíme nějakého ráčkujícího Uhla nebo nějaké hysterické Šabatové. Aby podobně vyšinutí jedinci náhodou nebyli na chvíli pohoršení, prodáváme posledních dvanáct stojetí evropského vývoje, prodáváme svou přítomnost a prodáváme budoucnost našich potomků.

Když se najde parta jinak vyšinutých jedinců,. kteří budou propagovat například návrat ke koňským povozům, budeme se k nim chovat tak, jak to navrhuji pro chování se k sluníčkářům: Zcela správně je necháme, aby si své názory říkali, jak chtějí, protože svoboda slova platí i pro ně, ale též zcela správně to tím skončí a my se nevzdáme automobilů, autobusů, kamionů, vlaků nebo letadel.

Steně tak bychm se měli chovat ke sluníčkářům: Nic jim nezakazovat, ale je nás více, tak je přehlasujeme a oni ať si klidně plácají ty své nesmysly.

Proč se tolik bojíme jejich pohoršení, že jim ustupujeme.

Hlavní chyba není ve sluníčkářích, ale v našem zcela nelogickém ustupování těmto lidem.

39 2
možnosti
JC

Společnost je organismus a jako každý organismus i ona může být onemocnět nákazou zvenči nebo poruchou zevnitř.

Tak jako kterýkoli jiný organismus mohou napadnout bakterie či viry, nebo se mu může zbláznit imunitní systém a jeho vlastní obranné lymfocity ho začnou zabíjet, nebo v něj dojde k nekontrolovatelnému bujení některých buněk, nebo je obsazen a využíván parasity... tak může být napadena i společnost, společenský organismus.

Tihle ti multikulturalisté a genderisté a antirasisté a sluníčkáři atd. atd. jsou jen několika formami onemocnění organismu z vnitřních příčin. Parasitování velkých a divných skupin lidí na sociálním systému je prostě klasické napadení parasity. Masivní imigrace je totéž jako napadení organismu viry, bakteriemi či plísněmi...

Je třeba se léčit. Aktivně léčit - samo to neodezní a přirozené obranné mechanismy společenského organismu selhaly, což je zjevné již delší dobu. Neléčený organismus zemře.

7 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik