Diskuse

Mizera Trump a elity které sice nevěří v to co hlásají, ale sype to do koryt

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... sem si kdysi říkal, že bych jako adoptoval (a zadotoval!) na dálku nějakýho teho černouška z Afriky a jednou za pět let bych si tam zrobil vejlet abych mu zkontroloval prospěch,- ...... sem ale potkal kamoša - dobrodruha, kerej se právě vrátil z Konga: "two, nemáš vůůůbec potuchy co sou to fondy OSN pro rozvojový země, jaká pakáž řídí přerozdělování miliard neziskovkám a na jakejch účtech v cílovejch zemí ty zlaťáky vopravdu končí !!!,- praskej do první ZOO a adoptuj si tam třeba slona,- máš to plně pod kontrolou a sloni, jako druh, si to zaslouží !"

4 0
možnosti
PH

Prezident Trump splnil svůj předvolební slib a házení hnoje na jeho hlavu bude pokračovat vesele dal. Má moji/naši podporu.

5 0
možnosti
JM

J69a34k92u66b 33M59a13c81h

2. 6. 2017 9:39

Pro EU ekonesmyslné příkaze můžeme zůstat doma. Biolíh do benzinu- nesmysl, kukuřice na výrobu bioplynu- devastace celých ploch, řepkový olej do nafty- nesmysl, brouk a Šumava- nesmysl. Solární panely - tunel jako hrom. Větrné elektrárny - spousta mrtvých ptáků a díky vzdušným turbulencím teplotní změny a devastace zemní ploch kolem nich.

Je s podivem co vše si, dobře placení, ekoteroristé vynajdou. Arabové devastují přírodu, tvoří úmělé ostrovy, ale tam ekoteroristy nenajdete, tam by s nimi rychle a bolestivě vyběhli.

6 0
možnosti
Foto

Dělat jinak, ale jak? Takže raději nebudeme dělat nic a jen nadávat, jak si přírodu sami ničíme. Takže pokud podle vás nechtěl Trump sypat miliardy do kapes různým vyžírkům, tak to mohl udělat velmi jednoduše. K této dohodě se nepřihlásíme, ale sami uděláme to a to. Jenže tento druhý krok u něj nějak postrádám.

1 3
možnosti
JM

J94a48k55u94b 41M56a46c10h

2. 6. 2017 9:11

Pane Prokope vyhledejte si informace, budete překvapen,že Amerika má vlastní dohodu, koná, ale za své a na svém a ne pro blaho EU ekoteroristům.

8 0
možnosti