Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po londýnském útoku se nestane vůbec nic, protože na takové útoky si musí občané západních zemí zvykat, jak se vyjádřili jejich politikové.

My máme doposud štěstí, že k nám muslimští migranti nechtějí, ale toto se může změnit, pokud by se prezidentem stal Jiří Drahoš. Ten má na muslimskou imigraci podobný názor jako Bohuslav Sobotka. To znamená, že jakékoliv kvóty nadiktované Bruselem by přijal a podpořil.

14 1
možnosti
Foto

prezident nic nepřijímá, maximálně může podpořit.

0 3
možnosti
LH

Každý straší severní Koreou, ale kolik lidí zabil v jiných státech Kim Čong-un?

Kdyby američani místo ke Korei ty letadlové lodě přesunuli do moří kudy utíkají přistěhovalci a vraceli jejich čluny pod pohrůžkou potopení, bylo by to lepší.Jenže to přece američani nepotřebují, takže proč jsme tedy s nimi v NATO?Aby nás chránli před Koreou...ale vždyť odtamtud Evropu nikdo neohrožuje.

1 1
možnosti
Foto

8-oa proč by to měli dělat Američani, když je to problém evropský???

5 0
možnosti
JB

Střezte se hněvu Evropanů, mocipáni z Bruselu! Trpělivost jednou dojde!!!

8 0
možnosti
Foto

Trpělivost Evropanů skončí v okamžiku až v obchodech dojdou a přestanou se prodávat svíčky.

2 0
možnosti
PK

Tak méně násilí je zatím v Austrálii a Kanadě. V Austrálii jdou na to tvrdě ohledně nového" přísunu", paní Jara sice obhajuje obrovský příliv Syřanů ale řekl bych že i za sluníčkáře Trudeaua jun. jsou důkladně prověřováni.

10 1
možnosti
ZZ

legitimní je se ptát proč nás nutí si na "to" zvyknout, proč si "oni" nemají zvyknout na to že je poženeme od břehů Evropy a když už je nám sem merkele nasáčkovala tak ať si zvyknou, že budou od evropanů (nebudu vysvětlovat kdo je evropan) izolováni v táborech a při náznaku pokusu o teroristický čin zastřeleni?

21 0
možnosti
KC

Karma a doplněk: Na teror si netřeba zvykat! Co je třeba - hnát k odpovědnosti a kriminalizovat ty, kteří tento stav dopustili!

18 0
možnosti
MT

Problem je, ze tato EU totalita vsech totalit, (podporovana 95% statů, stran a vlad statů Evropy), hnat k zodpovednosti nelze...

1 0
možnosti
PN

S tím Ramadánem je to tak - v Německu aktuálně dva imigranti zabili třetího - provinil se tím, že během Ramadánu přes den jedl zmrzlinu. V Anglii ve škole nedostanete vepřové - muslimské spolužáky by to uráželo, tak to nesmí ani křesťanské. V Saudské Arábii Vás za jídlo nebo pití během dne za Ramadánu zavřou i Vás i když jste křesťan. Když budou mít muslimové většinu, tak to k nám také dorazí.

27 0
možnosti
OJ

Stane se tohle:

• Odsuzuji tento úděsný útok

• Musíme se semknout

• Musíme si zvyknout

• Nás nezastraší

• Nemá s Islámem ani imigrací nic společného

• Mezi oběťmi byli i muslimové

• Kdybychom se uzavřeli, tak teroristé vyhráli

• Koncert o lásce

• Repeat

27 0
možnosti
MR

plysaky, svicky, vence, a slzy. Ale vypada to ze je to jen incident aspon podle BBC. S islamem to souviset nebude. Ale prej ta dodavka podle ridice byla posledni dobou nejak nesva, mozna byla trochu v depresi. Aby si clovek daval pozor na vozidla, jak je vase auto zadumcive ihned k mechanikovi - psychiatrovi

13 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik