Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... a přijdou další a další, vraždění civilistů bude na denním pořádku v celý západní Evropě a potem zákonitě přinde válka, občanská válka,- o to bude vraždění systematičtější, propracovanější, organizovanější ....... a o to víc odpornějšíEU;-€!

3 0
možnosti
JM

J64a30k88u70b 72M22a42c71h

5. 6. 2017 8:33

Přesně podle pana Vernera. Po tzv. urážce Mohameda řvoucí dav na ulicích, demolovaná a zapalovaná auta, muži i zahalené ženy s nenávistnými obličeji. Zapalované vlajky, transparenty nabádající k násilí na nás, vyřvávané výhružky smrtí všem nevěřícím,protože islám zvítězí.

Kde jsou všichni tito" umírnění"? Kde jsou ti všichni, aby se hlasitě a s odporem postavili proti těmto vraždícím kreaturám. Mlčí a kdo mlčí souhlasí.

Proč se neobjeví články, které tuto skutečnost budou pranýřovat? Už tak moc jsme korektní a nebo se tak moc začínáme strachovat.

Včera se objevil článek nějaké pomateného aktivisty, který nabádal- chce víc peněz k potlačení chudoby v Afganistánu. Víc peněz znamená víc samopalů a bomb, více násilí a vraždění, rozhodně ne vic jídla a blahobytu podle našich představ. Kdy už konečně aktivisté a jiní pomatenci pochopí, že je to v mentalitě těchto národů,v jejich názoru na život, jejich nepochopení demokracie, jejich boj o ten

"správný islám".Čím víc se jim budeme snažit pomáhat( rozuměj vměšovat), tím víc nás budou nenávidět,

9 0
možnosti
MR

v Londýně nějjací muslimové protestovali proti terorismu, bylo jich asi 6, slovy šest. Když je nějaka jejich slezina kde už vůbec nejsou umírnění, tak jsou jich tisice. V Německu se divili jak tisíce jich vyšlo do ulic podpořít JEJICH presidenta Erdogana

3 0
možnosti
MK

R^ To zlo je už 1400 let napsané, takže není potřeba složitě hledat příčiny.

7 0
možnosti
PV

Ty kecy Mayove o prekrucovani islamu jsou k zbliti. Nikde nevidim desetitiice pobourenych islamskych protestujicich, ze jim nekdo prekrucuje a tim padem zesmesnuje viru, jako tomu bylo u karikatur Mohameda.

13 0
možnosti
PK

Tak božský Donald vyprávěl ještě větší pohádku v Rijádu. Já bych spíše rozlišoval co Britové dělají a budou dělat než co říkají. Myslíte si, že Mayová může říkat - jste všichni pakáž ...

0 0
možnosti
Foto

Po útoku v Londýně a po vyjádření premiéry jsem čekala, zda a jak se k útoku postaví muslimský starosta metropole. Zatím nic. Takže podle mne plati: kdo mlčí, souhlasí.

9 0
možnosti
MR

ale ozval se, ne že ne. Řekl že to není dobře zveličovat, je to obyčejný incident který k velkému městu patří. Trump ho zkritizoval a hádejte na koho za to média nakydali hnůj?

3 0
možnosti
KC

Ta předpodělanost tzv. evropských elit směřuje ke stavu, v němž vezmou lidé právo do vlastních rukou a tak nějak začíná občanská válka. Může se stát i něco jiného - například defenestrace "moudrých" eurootců a euromatek, ale to už bychom se vraceli hodně zpátky do středověku.

4 0
možnosti
MR

takto měl asi reagovat Churchill - zvykejte si, oni ne všichni náckové jsou špatní, ideologie je to krásná, to jen někteři jí dobře nechápou

1 0
možnosti
JS

Kdyz se muze ubranit Izrael, tak by mela i 500 milionova Evropa. Chce to ovsem zed, ozbrojene obcanstvo, izolace teroristu ve vezeni a zbourani baraku rodine, ktera takoveho hrdinu vychovala. Spolu s deportaci zradikalizovanych individui (kteri ztim nic neprovedli) by to melo stacit. Problem je v tom, ze zadny evropsky politik nema odvahu neco takoveho udelat. Kolik asi musi zmrit nevinnych lidi, nez jim t.o dojde?

17 0
možnosti
MR

TO ZROVNA píšou na anglických novinách, aby to May udělala, ale ta caancá zase o hodném islámu a těch co ho nechápou

12 0
možnosti

Budou vás možná osočovat, že demagogicky zjednodušujete, ale jsou věci, které je třeba říct "naholo". Tak je to správně.R^[>-]

18 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik