Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J89a88k27u40b 30M55a32c48h

2. 7. 2017 9:34

Včera jsem projížděl malé,pohraniční,německé městečko. "Bavoráky" jsem neviděl zato několik černě zakuklených žen s šaty až na zem a jen s malým otvorem pro oči.

Všechna těhotné, kolem několik malých dětí a vždy pár metrů před nimi arogantní a nasupený ON. V další skupině bloumali x-letí tmaví a černí dorostenci. Bez cíle se potulovali po prázdném náměstíčku, městečko jim nemá co nabídnout, oni městečku také nic jen zvyšující se riziko konfliktu. Paní v pokladně mne ujistila, že hůř už být nemůže,že se lidé bojí chodit večer ven a jestli se něco nezmění dojde k maléru.

A tak jsem si uvědomil,že všichni tj.politici,multikulti atd. by měli být souzeni za dva zločiny. Zločin na vlastních občanech, ale i za zločin na imigrantech, kteří se dostanou do situace, která nemá v budoucnu žádné řešení. Jen zvyšující se frustraci a riziko konfliktu.

19 1
možnosti
VV

Muzete prosim nepsat ktere mestecko to bylo?

0 0
možnosti
KC

Dětinská západní Evropa nedomyslela mnoho důsledků svých premis, mimo jiné právě fakt, že muslimům svým chováním nahrává na smeč. Tím podporuje islamizaci Evropy; za nějakých deset let bude dědictví svých otců promarněno a v této části Evropy se bude žít podle šaríi a Koránu, což je s dnešním evropským právem zcela neslučitelné. To jen dokládá, že Západ ztratil zájem na obraně hodnot, za něž platili jeho otcové vlastní krví, nebaví je žít podle svého a lepší budoucnost si nezaslouží.

20 0
možnosti
SB

Až k té budoucnosti dojde, potom si západní státy teprve budou rvát vlasy, co to připustily. Ale bude už pozdě.

11 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik