Diskuse

Co dokážou zubožené menšiny které emigrují za lepším životem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ Germoney! Geniálne!R^R^R^

6 0
možnosti

M19i88l90a63n 45R58a97d79e26k

22. 7. 2017 19:36

Nelibi se vam situace?;-D Me take ne

10 0
možnosti

M89i55l89a86n 50R68a34d71e31k

22. 7. 2017 17:04

Tohle je jen blog, nejde o rozsahle vysvetlovani, americke kultury nebyly stejne, par jich bylo vyspelych, v necem mene nez ta nase, v jinych aspektech vyspelejsi, ale o to nejde.

Tak ci onak prolinani kultur je historicky fakt, ale pouze kdyz se jedna o kultury ktere si jsou podobne, a kdyz se to deje veeelmi pozvolne.

Dnesni napor africkych mladiku, a mensi invaze z Blizkeho vychodu nebude prolinani kultur, ghetta vam mohou napovedet, ale je to invaze lidi kteri chteji zit po svem, po nasem jim to nevoni.

Cimz dojde ke stretu kultur, nikoliv k prolinani. A nevime kdo vyhraje

12 0
možnosti

Pane, tvrdíte, že Evropané - Portugalci, Španělé - nechtěli ubližovat, ale už tím zkreslujete historii. Přečtěte si něco o konkvistě Mezoameriky - oni přicházeli takto: vojenský výsadek (vojáci byli chudí), který dobyl území a zabil každého, kdo se protivil - to je okupace. Pak s sebou vždy měli kněze, ti měli za úkol "obrátit" domorodce na křesťanství - kdo enchtěl, byl zabit, kdo se poddal, stal se poddaným, což prakicky znamenalo otrokem. A pak přicházeli i ti vaši chudí, což byli většinou zemědělci, někteří byli bohatí, jiní chudí. Tomu říkáme správně dobytí, ale také civilizace. Asi tak marginálně. Víte, co je zajímavé, kam ve Střední a Jižní Americe přišli křesťani, tam je dodnes obrovská kriminalita, drogové války a uskutečnily se krvavé diktatury.

3 0
možnosti

A proto se máme dnes sami kolektivně potrestat a nechat zlikvidovat?

0 0
možnosti
Foto

No jo ale bez těch kolonizátorů by Amerika dnes pořád lovila luky a šípy bizony. Zatímco díky těm kolonizátorům je světovou špičkou průmyslovou, vědeckou i životní.

1 7
možnosti
Foto

No vidíte, a my zase díky dnešním muslimským kolonizátorům namísto našeho dalšího evropského špičkového průmyslového a vědeckého rozvoje budeme směřovat někam do středověku. EURv;-)

23 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Vypadá to tak, že se brzy Itálie, Rakousko, Německo a Francie sjednotí na názoru, že není přípustné, aby země V4 zůstaly bez terorismu a bez povinnosti vyživovat miliony cizích vetřelců a že je potřeba jim tuto povinnost pod tresty za každou cenu vnutit.

Vlastně - už se na něčem takovém tyto vlastní hloupostí, neschopností a falešným humanismem "postižené" země i sjednotily. Rv

24 0
možnosti

Pořád to můžeme odmítat, soudit se, bojkotovat - můžeme je přijmout do vazby a dát jim tak malé dávky, že utečou - pasivní rezistence. Můžeme si enchat sebrat eurodotace a nakonec vystoupit z EU - to všechno jde. Anglie nám teď předvede, jak se to dělá.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel to tak vypadá a zdá se, že špičky EU jsou nepoučitelné nebo přímo naopak. Vědí až moc dobře, co dělají.

13 0
možnosti

Za vsim hledej prachy

6 0
možnosti

Karma! Tohle je surový popis, který se nebude líbit byť je pravdivý a výstižný.

Mimochodem - Germoney R^R^R^

18 0
možnosti
Foto

R^až bude nejhůř, politické elity které to svou liknavostí způsobily naskáčou do soukromých tryskáčů a odletí někam do Tichomoří, počkají, a až se tady obyčejní lidé pobijí-křesťané muslimy a muslimové křesťany-tak se vrátí do uprázdněné Evropy-to je novodobá forma dobývání kontinentů-proč dělat špinavou práci když to lidi idělají za ně?

19 0
možnosti

Kožený ale nakonec taky skončil v JARském vězení.

0 0
možnosti